Pronto Wonen logo

Pronto Wonen

t/m 25 juni Geldig t/m 25 juni
Pronto Wonen logo

Pronto Wonen

t/m zaterdag Geldig t/m zaterdag
Pronto Wonen logo

Pronto Wonen folder van deze week

https://www.prontowonen.nl

Pronto Wonen folder

Pronto wonen folder? Pronto wonen aanbiedingen? Pronto wonen België? De nieuwste folder van Pronto Wonen staat altijd online bij AlleFolders.nl of in de gratis AlleFolders app.


Download AlleFolders app met hierin de Pronto Wonen folder

Pronto Wonen, meubels

Laat je ook verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment van Pronto Wonen. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl. Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit salons, loveseats, zetels en natuurlijk ook trendy hoeksalons. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kun je altijd heel gezellig aan tafel.


Ook online meubels kopen!

En wat dacht je van ons regelmatig wisselend assortiment woonaccessoires. Hiermee breng je elk seizoen jouw huis in de juiste woonsfeer. Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van vloerkleden, verlichting, hockers en sierkussens is Pronto Wonen jouw adres. De meeste zitmeubels zijn via onze winkels qua maat, samenstelling, bekleding en zitcomfort naar wens samen te stellen.


Snelle levertijd of op voorraad

Jij wilt toch ook lekker snel genieten van je meubelen? Samen met Pronto Wonen is je huis snel ingericht. Een groot gedeelte van onze collectie is binnen zeer korte tijd of zelfs uit voorraad leverbaar! Bij Pronto Wonen vind je meubels voor de scherpst mogelijke prijs. Bij ons hoef je niet te onderhandelen, dat hebben wij al voor je gedaan. Pronto prijzen zijn ook gebaseerd op zelf meenemen. Passen deze net niet in je eigen auto dan kun je bij ons op afspraak een bus of aanhanger lenen.


Over Pronto Wonen

Pronto Wonen, sinds 1992 de leukste woonwinkel van Nederland en België! Net als jij zijn ook wij altijd in beweging. Woontrends veranderen, mogelijkheden steeds groter en de techniek wordt continu verbeterd. Bij Pronto Wonen zie je altijd de laatste trends in wonen, actuele stoffen en de nieuwste innovatieve en slimme oplossingen. In onze woonwinkels vind je altijd de woonsfeer die bij jou past. Een tikje eigenwijs maar altijd eigentijds. Elk halfjaar beleef je inspirerende presentaties van onze nieuwe woonthema's. Bezoek ook één van onze Pronto Woonwinkels en laat je inspireren en verrassen door onze complete collectie. Hier ben je ook aan het juiste adres voor een gratis deskundig interieur- of stylingsadvies.


Assortiment Pronto Wonen

Het assortiment is zeer uitgebreid bij Pronto Wonen. Of je nu gaat voor een modern, landelijk of industrieel interieur, bij Pronto Wonen kun je terecht voor een compleet interieur. We noemen een aantal categorieën en voorbeelden. Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken.

Uiteraard ben je bij Pronto Wonen ook aan het juiste adres voor de meest actuele woonaccessoires. Maar ook voor verlichting, hockers en sierkussens is Pronto Wonen jouw adres. Pronto Wonen heeft de mooiste en meest inspirerende en functionele meubels voor jouw inrichting. De meeste meubels zijn zelfs via onze winkels qua maat, samenstelling, bekleding en zitcomfort naar wens samen te stellen.


Van wie is Pronto Wonen?

Pronto Wonen is een franchiseorganisatie met 21 vestigingen en maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep. Pronto Wonen importeert zelf een groot gedeelte van haar collectie. .


Altijd de beste prijs

Bij Pronto Wonen krijg je altijd de beste prijs. Je hoeft bij ons niet te onderhandelen, dat hebben wij al voor je gedaan. Mocht je elders hetzelfde product tegen dezelfde leveringsvoorwaarden vinden voor een lagere prijs, dan betalen wij gewoon het verschil aan je terug.Showroommodellen zijn te allen tijde uitgesloten. Kijk voor de voorwaarden op de website van Pronto Wonen.


Vergelijkbare folder wonen

Wil je prijzen van meubels vergelijken of wil je voor inspiratie ook in een vergelijkbare folder kijken? Check dan de Leen Bakker folder.


Categorie Wonen

Pronto Wonen valt onder de categorie wonen. Kijk in deze categorie woonwinkels bij AlleFolders.nl of in de AlleFolders app. 

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu