Kruidvat folders

Kruidvat

Kruidvat bij AlleFolders

Bij AlleFolders vind je natuurlijk ook de folder van de Kruidvat. Kruidvat heeft in de folder een groot assortiment en heel veel aanbiedingen staan. Door in de folder van de Kruidvat te bladeren kun je veel besparen en veel voordeel inslaan. Op de website en in de app van AlleFolders kun je alle folders op een rij bekijken. De Kruidvat folder komt elke week uit. Door de actuele folder van Kruidvat te bekijken, ben jij op de hoogte van alle aanbiedingen. Of je nou naar de Kruidvat in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam gaat, de aanbiedingen van Kruidvat gelden in heel Nederland.
 

De aanbiedingen van de Kruidvat

Kruidvat brengt iedere week een folder uit met daarin heel veel aanbiedingen. 1+1 gratis, 2+2 gratis, het kan Kruidvat niet gek genoeg. Bij Kruidvat krijg je altijd veel korting. Korting op verzorgingsproducten, deals op make-up, tandpasta, acties op luiers en babyvoeding of voordeel op wasmiddelen. Het kruidvat aanbod met producten van topmerken bevat onder andere: Andrélon, AXE, Gillette, Colgate, Sensodyne, Pampers, Zwitsal en Garnier

Ook heeft Kruidvat soms acties op hun fotoservice. Zo krijg je korting op fotoboeken, afdrukken of fotocadeaus.

Naast dat je de aanbiedingen in de Kruidvat winkels kan vinden, kan je alles ook online bestellen op de website van de Kruidvat.

Bekijk alle folders en aanbiedingen van drogisterijen bij AlleFolders of download onze app om je favorieten in te stellen.