PLUS

PLUS bij AlleFolders

De nieuwe aanbiedingen en folders van PLUS vind je wekelijks bij AlleFolders. Je kan makkelijk checken welke acties er zijn en op je gemak bladeren door het Goed Eten magazine vol met inspiratie en tips om goed te eten. Je mist dus geen aanbieding en kan direct je boodschappen bij PLUS online bestellen. Bij AlleFolders helpen we je graag om voordelig producten te kopen. Met onze app heb je alle aanbiedingen van PLUS bij de hand. 

Welke aanbiedingen vind je bij de PLUS?

A-merken vind je regelmatig in de aanbieding bij PLUS, aanbiedingen als 30% korting, 50% korting, 1+1 gratis bij PLUS op o.a. Heineken, Coca-Cola, Maaslander, Calvé en Optimel. De PLUS huismerkproducten zijn aantrekkelijk laag geprijsd en van topkwaliteit. 

Zijn er meer supermarkten bij jou in de buurt? Vergelijk dan alle aanbiedingen van supermarkten op AlleFolders of download onze app. Dan weet je precies waar jij het goedkoopst boodschappen kunt doen. Is dan bij de PLUS? Dan vind je in de AlleFolders app een overzicht met PLUS winkels bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in Rotterdam.