Dirk Kanskoopjes logo

Dirk Kanskoopjes

t/m zaterdag Geldig t/m zaterdag

Dirk Kanskoopjes

Dirk logo

Dirk

t/m 4 april Geldig t/m 4 april
Dirk logo

Dirk

t/m vandaag Geldig t/m vandaag
Dirk Ramadan logo

Dirk Ramadan

t/m vandaag Geldig t/m vandaag

Dirk Ramadan

Dirk logo

Dirk folder van deze week

https://www.dirk.nl/

Dirk folder

Bekijk de Dirk folder hier bij AlleFolders. Check nu de Dirk kanskoopjes of een van de andere geweldige aanbiedingen van Dirk supermarkt. Wekelijks heeft Dirk folders voor jou om te bekijken!

Er is ook een Dirk magazine met recepten en een Dirk cadeaukaart. Voorheen heette het Dirk van den broek. We zorgen er altijd voor dat de laatste folders met nieuwe aanbiedingen online staan en in onze gratis AlleFolders app.


Download AlleFolders app met hierin de Dirk folder

Supermarkt Dirk

Bij Dirk vind je een volledig assortiment voor de laagste prijzen en het hele jaar door de beste acties van Nederland. De voordeligste supermarkt van Nederland, volgens hun. Ze hebben altijd nieuwe aanbiedingen in de folder.


Boodschappen Dirk

Het gehele assortiment van de supermarktketen bevat de volgende categorieën: Aardappelen, groente & fruit, vlees & vis, brood, beleg & koek, zuivel & kaas, dranken, sap, koffie & thee, voorraadkast, maaltijden, salades & tapas, diepvries, huishoud & huisdieren, kind & drogisterij, Non food, Snacks & snoep.


Hoe lang is brood houdbaar in de vriezer?

Volgens Dirk kun je in de vriezer je broden één tot drie maanden bewaren. Dit is wel afhankelijk van de temperatuur van de vriezer. In een vriesvakje in de koelkast kun je het maximaal 1 maand bewaren en in een vriezer die -18 graden is het maximaal 3 maanden houdbaar.


Kan ik de ingrediënten uit de recepten van Dirk altijd in iedere Dirk supermarkt vinden?

In principe voert Dirk alle ingrediënten, maar mede door de verschillende grote van winkels, hebben de kleinere winkels een minder groot assortiment. Dirk doet zijn best eventueel tijdelijk bepaalde producten op te nemen in ons assortiment, maar kunnen niet altijd garanderen dat alle ingrediënten aanwezig zijn. Hiervoor vragen wij ze je begrip. Wij adviseren om altijd eerst in de Dirk folder te kijken voordat je naar de winkel gaat.


Nieuwe dirk folder

AlleFolders heeft altijd de nieuwste Dirk folder en vergelijkbare folders voor jou beschikbaar, hier op de website of in onze gratis AlleFolder app. Als je je postcode invult in onze app, kun je ook gemakkelijk Dirk winkels bij jou in de buurt vinden. Zo blijf je op de hoogte van de beste Dirk acties en scherpe prijzen. Voeg de reclamefolder van Dirk aan je favorieten zodat je nooit meer een interessante aanbieding van Dirk mist! Dirk heeft verschillende folders. Open snel de nieuwe dirk folder en profiteer van alle aanbiedingen.


Geld besparen met reclamefolders Dirk

Je kunt veel geld besparen met het lezen van reclamefolders en het kopen van aanbiedingen. Zeker bij Dirk! Let goed op de Dirk weekaanbiedingen van zuivel, groente, fruit en dranken. Vervolgens is het handig als je de producten die je dagelijks nodig hebt op een boodschappenlijstje plaatst. Dit zou je kunnen doen in de AlleFolders app. Zo heb je alle folders bij de hand op een plaats, lekker overzichtelijk al je favoriete winkels bij elkaar. We helpen je graag met het samenstellen van een mooie betaalbare boodschappenlijst via alle folders vol met nieuwe aanbiedingen! En de Dirk reclamefolders staan vol met aanbiedingen.


Hoeveel winkels heeft Dirk?

Dirk heeft meer dan 120 winkels in Nederland. Dirk staat bekend om hun aantrekkelijke prijzen en deals genaamd, kanskoopjes. Hiervoor heeft Dirk een apart gedeelte in de folder, genaamd kanskoopjes.


Welke locatie is het grootste van Dirk?

Supermarkt Dirk in Amersfoort is de grootste Dirk vestiging. Er zijn ongeveer 7.000 producten in het assortiment waarmee Dirk behoorlijk concurrerend is ten opzichte van andere supermarkten. Dit kan je natuurlijk zelf vergelijken via onze AlleFolders app. Dirk is herkenbaar aan de felrode kleur! De slogan van Dirk: Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! 


Nieuwste aanbiedingen Dirk

Elke week op woensdag zijn er de nieuwste aanbiedingen met nieuwe producten beschikbaar in de folder. Alle producten die je voor je dagelijkse boodschappen nodig hebt staan in de weekaanbiedingen en acties in de laatste folders. Deze zijn dan een week geldig. Daarna zijn er de aanbiedingen van volgende week in de nieuwe folders van dirk. Zo kun je je al vast voorbereiden en goed plannen voordat je naar de winkel gaat. Kijk dus altijd eerst in de nieuwe folder van dirk.


Ontstaan supermarkt Dirk

Dirk is een Nederlandse supermarktketen met 126 winkels die tot 2014 veel van haar winkels exploiteerde onder de volledige naam van de oprichter Dirk van den Broek. Het filiaalbedrijf is onderdeel van de Detailresult Groep N.V. Onder deze groep valt ook de slijterij Dirck III. De supermarkt richt zich vooral op een lage prijs van de producten. Dirk is aangesloten bij de inkoopvereniging Superunie. De meeste winkels van Dirk zijn te vinden in en rond de Randstad, met ook enkele filialen in het oosten van het land. Zo is er altijd wel een filiaal van Dirk bij jou in de buurt.


Historie

Dirk van den Broek (Amsterdam, 27 maart 1924 – Aerdenhout, 8 april 2020) opende in 1942 een melkzaak aan het Mercatorplein te Amsterdam. In 1948 werd deze melkzaak omgebouwd tot de eerste Amsterdamse zelfbedieningswinkel. In 1953 opende hij zijn eerste supermarkt aan de Bilderdijkstraat/hoek Kinkerstraat te Amsterdam. Ook exploiteerde het bedrijf later een aantal restaurants.

In 1972 opende hij de eerste supermarkt onder de Digros-formule in Katwijk. In datzelfde jaar waren er 11 supermarkten in Nederland. In 1973 namen ze alle 10 winkels van Bas van der Heijden over, die met name in en rond Rotterdam vestigingen had. De naam Bas van der Heijden bleef bestaan.

In 1990 nam Dirk alle winkels van supermarktketen Jan Bruijns over. Deze winkels bevinden zich in het westen van Noord-Brabant en in de provincie Zeeland. Aanvankelijk bleef de naam "Jan Bruijns" bestaan, maar in 2004 werden deze supermarkten omgebouwd tot Dirk van den Broek.


Detailresult Groep

Vanaf 2001 werkte ze steeds intensiever samen met DekaMarkt, waarbij meerdere bedrijfsonderdelen werden samengevoegd. Beide supermarktketens werden in 2008 ondergebracht in Detailresult Groep.

In 2014 bestond de keten uit ongeveer honderd supermarkten. Zo'n 55 winkels heetten toen "Dirk van den Broek", 28 "Bas van der Heijden" en 17 "Digros". Deze voerden allen vrijwel dezelfde formule. De winkels stonden voornamelijk in Noord-Holland (met name Amsterdam), Utrecht, Noord-Brabant en Overijssel. In Zuid-Holland waren de andere twee supermarktnamen te vinden: Bas van der Heijden in de regio's Rotterdam en Drechtsteden, en Digros in het noordelijk deel van Zuid-Holland. Detailresult Groep besloot om voor deze keten vanaf 2014 nog maar één naam te hanteren; sindsdien heten alle winkels "Dirk".

De distributiecentra waren lange tijd gevestigd in Amsterdam en Velsen. Vanaf augustus 2021 is het hoofdkantoor en DC van Dirk en Dirck gevestigd in Alphen aan den Rijn.


Magazine

Het eigen tijdschrift, magazine heet "Lekker doen". Lekker Doen is de opvolger van het magazine DIRK en is voor veel klanten een eerste kennismaking. Voor anderen is het een weerzien. Want Lekker Doen is terug: volledig vernieuwd, boordevol nieuws, interviews, handige adviezen en reportages over een lekker en gezond leven. Er zijn verschillende edities zoals de Zomereditie.


Openingstijden

In verschillende plaatsen zijn er meerdere Dirk winkels. Tussen sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op de winkelpagina van jouw Dirk winkel voor de juiste informatie. Over het algemeen zijn ze de gehele week open tot 21:00 uur of in Amsterdam bijvoorbeeld zelfs tot 22:00 uur, op zaterdagen tot 19:00 uur en op zondagen zijn ze ook geopend.


A merken

Welke A merken heeft Dirk? Dirk is uitgeroepen door de consumentenbond als goedkoopste supermarkt voor A merken in juni 2022. Denk aan alle bekende merken zoals Coca Cola, Pepsi, Sisi, Robijn, Douwe Egberts, Conimex, Knorr en vele andere.


App

Dirk en AlleFolders hebben een goede samenwerking. We ontvangen rechtstreeks van de bron de dirk folder en hebben toestemming om deze te delen onder onze trouwe gebruikers van de AlleFolders app. Zo ben je altijd verzekerd van de nieuwe dirk folder wanneer je onze gratis app gebruikt.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu