Dirk

Dirk bij AlleFolders

Je vindt bij ons wekelijks de nieuwste folder met alle aanbiedingen van Dirk. Naast de weekfolder heeft Dirk ook de folders 'Weekendverwenners' en 'Kanskoopjes'. Ook die folders kun je als eerste bij ons bekijken. Is Dirk de supermarkt waar je jouw dagelijkse boodschappen doet? Voeg die dan in onze AlleFolders app toe aan je favorieten. Zo heb je makkelijk en overal de aanbiedingen bij de hand!

Welke producten zijn bij Dirk in de aanbieding?

Door onze goede samenwerking met Dirk kan je ervan uit gaan dat je alle aanbiedingen en acties van Dirk bij AlleFolders kunt vinden. Vergelijk de aanbiedingen met alle andere Supermarkt folders en aanbiedingen om er zeker van te zijn dat je bij Dirk het goedkoopste uit bent.

De populaire producten die regelmatig in de aanbieding zijn bij Dirk en je in hun wekelijkse folder kunt vinden, zijn: fruit, groente, frisdrank, sap, vlees, vis, vega, brood, beleg, zuivel en kaas. In de Kanskoopjes en Weekendverwenners folders vind je tevens leuke acties voor huishoudelijke producten, woondecoratie, speelgoed en kleding.Je wilt natuurlijk niet alleen goedkoop boodschappen doen, maar ook voordelige producten kopen waar je gezonde en lekkere maaltijden mee kunt maken. In het tijdschrift Lekker Doen van Dirk vind je kooktips en heerlijke recepten.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen? Download dan onze GRATIS AlleFolders app!