Albert Heijn logo

Albert Heijn

t/m zondag Geldig t/m zondag
Albert Heijn logo

Albert Heijn folder van deze week

www.ah.nl/‎

Albert Heijn folder - Alle aanbiedingen uit de nieuwe AH folders

Download AlleFolders app

Ben je op zoek naar de bonus aanbieding of folder AH van deze week van Albert Heijn? Alle aanbiedingen staan in de AH bonus folder. In de AlleFolders app staan altijd de nieuwste folders van AH en alle Albert Heijn winkels bij jou in de buurt. Voeg Albert Heijn toe aan je favorieten en je mist nooit meer een bonusaanbieding. Elke week is er een nieuwe ah folder en daarnaast heeft Albert Heijn nog een eigen magazine genaamd Allerhande. Naast de bonus folder heeft Albert Heijn nog speciale folders zoals de Albert Heijn BBQ folder, een Albert Heijn kookboek en acties zoals speciale hamsterweken. Albert Heijn heeft ook spaaracties om te sparen voor leuke items zoals voetbalplaatjes, bestek, glazen, handdoeken of zegels voor pretparken als de Efteling. De acties van AH wisselen regelmatig, check altijd in de AlleFolders app voor de actuele aanbiedingen. 

Over Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn is de grootste en bekendste supermarkt van Nederland. Albert Heijn is qua naamsbekendheid een legende en heeft zelfs een eigen afkorting, AH. De supermarkt keten werd opgericht op 27 mei 1887, toen Albert Heijn een kruidenierswinkel kocht van zijn vader Jan Heijn in Oostzaan. In de jaren daarna opende Heijn andere vestigingen in verschillende steden en in 1899 opende hij een centraal magazijn in Zaandam. Er zijn nu meer dan 1.000 Albert Heijn winkels in Nederland en meer dan 50 winkels in België.  Op bijna alle stations in Nederland kun je makkelijk en snel aan eten en drinken komen via de AH to go. Je kunt zelf snel afrekenen en je aankopen meenemen in de bus, tram of trein.  AH heeft ruim 27.000 artikelen en is ook online te bestellen in de uitgebreide webshop met bezorgservice. Wekelijks geeft AH een mooie folder uit met een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen uit het assortiment.

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en folders van Albert Heijn?

We plaatsen altijd snel de folder van deze week en de ah folder van volgende week wanneer deze aan ons wordt aangeleverd door Albert Heijn. Download nu snel de gratis AlleFolders app in de Appstore of op Google play en je mist geen enkele aanbieding meer!

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu