Jumbo logo

Jumbo

vanaf dinsdag Geldig vanaf dinsdag
Jumbo BBQ logo

Jumbo BBQ

t/m morgen Geldig t/m morgen
Jumbo logo

Jumbo

t/m dinsdag Geldig t/m dinsdag
Jumbo logo

Jumbo folder van deze week

https://www.jumbo.com/

Jumbo folder bij AlleFolders

Jumbo folder van deze week? Aanbiedingen Jumbo? Bij AlleFolders.nl en in onze gratis Allefolders app staan altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Jumbo supermarkten. Met onze app op je telefoon heb je altijd de nieuwe jumbo folder bij de hand.Download de app met hierin de Jumbo folder en aanbiedingen

Assortiment

Grootste assortiment, laagste prijs. Dit is wat Jumbo voor je kan betekenen en dit zie je duidelijk terug in de folders. Bij Jumbo vind je een uitgebreid aantal producten waaruit je kunt kiezen en je kunt er ook terecht voor leuke aanbiedingen zodat boodschappen doen alleen maar voordeliger wordt bij jumbo. Kijk snel in de nieuwe jumbo folder!

jumbo aanbiedingen

De folder van Jumbo is doorgaans een week geldig van woensdag tot en met de dinsdag erna. Maar er staan niet alleen aanbiedingen in folders die in die week geldig zijn. Er worden ook jumbo aanbiedingen getoond in de folders die langer geldig zijn dan een week, het staat altijd duidelijk erbij in de folders.

Openingstijden supermarkt

Kijk altijd op de website voor actuele openingstijden van Jumbo. Op hun website staat een handige winkelvinder zodat je nooit voor een gesloten deur hoeft te staan van je Jumbo supermarkt of Pick Up Point.


Aanbiedingen en acties in de folder

Er zijn altijd leuke jumbo aanbiedingen en acties in de nieuwste jumbo folder. Denk aan jumbo aanbiedingen in de categorie vlees, vis, vegetarisch. Groente, fruit. Vleeswaren, kaas, zuivel, eieren, boter, ontbijt, fris, koffie, thee. Bier en wijn. Diepvires. Brood en gebak. Baby, peuter. Drogisterij. Huishouden, dieren. En heel populiar bij bijna iedereen zijn koek, snoep, chocolade en chips in de jumbo folder.


Recepten Jumbo

Wat eten we vandaag? Snelle en gezonde recepten. Iedere dag opnieuw bedenken wat je gaat koken, is best een opgave. Zeker als je je gerecht snel op tafel wil hebben, maar het wel lekker en gezond moet zijn. Bij Jumbo helpen we je daarom graag aan recepten die hieraan voldoen. Iedere werkdag laat tv-kok Jet van Nieuwkerk stap voor stap zien hoe je een makkelijk en lekker gerecht bereidt. De afleveringen van Wat eten we vandaag? zijn dagelijks te zien op SBS6 en op Jumbo.com. Hier doe je inspiratie op voor gevarieerde recepten die in 20 minuten te bereiden zijn. Op de website van jumbo kun je filters instellen per recept, bijvoorbeeld door alleen recepten te tonen met rijst of pasta.


Hoeveel jumbo winkels zijn er in Nederland?

Jumbo Supermarkten: 693. Jumbo City: 12. Jumbo Foodmarkt: 8. Jumbo België: 18 (dit zijn cijfers van 23 maart 2022). Wat een mooie aantallen filialen en dit is echt een grote supermarktketen!


Hallo Jumbo's 7 Zekerheden, Da's leuk boodschappen doen

Bij jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. We willen je iedere dag verrassen met de unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Daar kun je op rekenen dankzij onze 7 Zekerheden. Met deze unieke beloften én garanties doen we wat we beloven. Iedere dag opnieuw. 

Dit zijn de 7 zekerheden van jumbo. Euro's goedkoper. Service met een glimlach. Voor al je boodschappen. Vers is ook echt vers. Vlot winkelen. Niet tevreden? Geld terug. Jouw wensen staan centraal. Dit klinkt als een gouden formule.


Magazine Jumbo supermarkt

Je kunt het magazine Hallo Jumbo gratis meenemen uit een Jumbo-winkel. Je vindt het magazine in het magazinerek dat vooraan in de winkel staat. Het jumbo magazine wordt niet huis-aan-huis bezorgd. De folder wordt wel thuisbezorgd indien je geen nee sticker op je deur hebt natuurlijk.


Over jumbo

Al ruim 100 jaar gaat jumbo voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap. Bij jumbo willen we dat onze klanten met plezier hun boodschappen doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt. We maken lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Altijd met oog voor mens, dier en milieu. Elke dag vragen we ons af of het beter kan. Kan het efficiënter, kan het gezonder, kan het leuker voor onze klanten? Als supermarktbedrijf staan we midden in de samenleving en werken we samen aan nu voor later.

Het begon in 1921 met ondernemersfamilie Van Eerd en een groothandel in levensmiddelen. In de jaren 60 kwamen daar de eerste winkels bij. Dat werden er steeds meer. Totdat zoon Karel en zijn kinderen Colette, Frits en Monique in 1996 een unieke supermarkt openden vanuit de overtuiging dat het anders, beter en goedkoper kon: boodschappen doen kan wél leuk zijn!

Inmiddels is Jumbo uitgegroeid tot de op-een-na grootste supermarktketen van Nederland en zijn ook in België de eerste winkels geopend. 1996 was het jaar waarin de eerste winkel met de unieke Jumbo formule opent. Jumbo Foodmarkt

Foodbeleving speelt binnen Jumbo een belangrijke rol. In de Jumbo Foodmarkten komt het beste van Jumbo en La Place samen. Klanten vinden er alles op het gebied van lekker eten onder één dak. De Foodmarkten bieden een zeer uitgebreid aanbod naast bijzondere en vernieuwende producten om klanten te inspireren en te verrassen.

In de La Place wereldkeukens bereiden koks en foodspecialisten verse sushi en pizza naast talrijke Aziatistische, Mexicaanse en Hollandse gerechten om mee te nemen of te nuttigen in de sfeervolle Foodcafé’s. Klanten kunnen er terecht voor een ontbijt, lunch of avondmaaltijd.

Daarnaast hebben de Foodmarkten een van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland, waar seizoens- en streekproducten volop verkrijgbaar zijn. Ook kunnen klanten terecht voor lekkers uit de eigen bakkerij, zoals vers bereid La Place brood en verschillende soorten chocolade. Kortom, een plek waar boodschappen doen écht leuk wordt.Jumbo City

Met de stadse gemakswinkels Jumbo City speelt Jumbo in op de verschillende klanten die zich in de binnenstad bevinden om te werken, studeren, winkelen of wonen. Het zijn compacte winkels met veel gezonde, gemakkelijke en lekkere producten. Klanten kunnen er terecht voor zowel de snelle dagelijkse boodschappen als ook om meteen iets lekkers te eten & drinken, voor thuis of onderweg. Alle maaltijden en producten uit de bakkerij zijn afgestemd op de verschillende eetmomenten van de dag en je vindt er veel vernieuwende producten en merken. Zo komt de foodbeleving ook in deze winkels sterk naar voren.Sponsoring

Als familiebedrijf hecht Jumbo veel waarde aan de wereld om zich heen. Zo vinden we gezond leven belangrijk. Daarbij spelen gezond eten en (meer) bewegen een rol. Door schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma te sponsoren, willen we onze klanten inspireren om gezond te leven. Samen dragen we onze expertise op het gebied van gezondere voeding actief uit, ondersteunen we (jong) talent en sporen we onze klanten aan om meer te bewegen.

Naast het sponsoren van het schaats- en wielerteam ondersteunen we ook enkele andere projecten en activiteiten, zoals het KWF, KiKa en het Koningsontbijt bij de Koningsspelen. Ook ondersteunen we de Nederlandse Voedselbanken en af en toe een activiteit of actie op lokaal niveau. In de selectie wegen we de verschillende aspecten van ons duurzaamheidsbeleid mee.


Laatste folders

Bij AlleFolders kun je verzekerd zijn dat je altijd de nieuwste folders als eerste op je telefoon hebt. Je kunt altijd alle folders van alle supermarkten gemakkelijk met elkaar vergelijken en op deze manier geld besparen. Je ziet eenvoudig wie er de goedkoopste supermarkt is en wie de allerlaagste prijs op dat moment in de folder heeft. Een digitale folder heeft als voordeel dat je alles bij de hand hebt, handig wanneer je in de winkel of supermarkt loopt bijvoorbeeld. Mis jij iets in een folder? Dan horen we het graag via klantenservice@allefolders.nl


Samenwerking

We zijn super trots op onze samenwerking met jumbo en plaatsen graag de mooie folder. We ontvangen rechtstreeks de folder van jumbo en plaatsen deze direct wanneer mogelijk. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste folder van jumbo. En je mist geen enkele mooie aanbiedingen meer! Open snel de folder in de AlleFolders app!


AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu