ALDI folders

ALDI

De folder van de Aldi bij AlleFolders

Iedere week verschijnt er online een nieuwe folder van Aldi. In de nieuwste folder van Aldi vind je elke week veel aanbiedingen en acties op heel veel producten. Doordat de folders bij AlleFolders allemaal op een rij staan, kan je de folder van Aldi goed vergelijken met andere folders. Lekker overzichtelijk en makkelijk.

Ben je benieuwd waar een Aldi zit bij jou in de buurt? Op de website van de Aldi vind je een mooi overzicht. Want of je nou in Rotterdam woont, Den Haag of dichtbij Duitsland, door heel Nederland zijn er winkels van Aldi te vinden. Wist je dat de Aldi een andere folder heeft in België? Bekijk deze op de site van PromoPromo.

Aldi en aanbiedingen

Blader online door de folder van Aldi en vind alle aanbieding. Elke week heeft Aldi weer nieuwe acties die voor veel voordeel zorgen. Aldi heeft aanbiedingen op wijn, koffie, brood en nog veel meer. Bespaar tot 50% door aanbiedingen van Aldi aan te schaffen.

Sommige aanbiedingen van Aldi gaan vanaf maandag in, sommige vanaf woensdag en sommige acties zijn alleen in het weekend geldig van vrijdag t/m zondag. Van versacties tot aanbiedingen op schoonmaakmiddelen of verzorgingsproducten, Aldi heeft het allemaal.

Benieuwd naar de andere aanbiedingen van de supermarkten? Bekijk bijvoorbeeld de folder van de Lidl of van de Albert Heijn.