ALDI logo

ALDI

t/m zondag Geldig t/m zondag
ALDI logo

ALDI folder van deze week

https://www.aldi.nl/

ALDI folder en aanbiedingen van deze en volgede week - AlleFolders.nl

Download AlleFolders app!

Krijg de beste prijzen voor je dagelijkse boodschappen bij ALDI

Vind je nieuwe favoriete supermarkt: bij ALDI supermarkten krijg je kwaliteitsproducten en eenvoudige winkels die ongelooflijke besparingen bieden. Bovendien zijn de ALDI private label artikelen en geselecteerde A-merken tot wel 15% goedkoper dan die in andere supermarkten! In onze Reclamefolder-app kun je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen van Aldi, zodat je je voorraadkast nog goedkoper kunt vullen!
Wist je dat je de Aldi ook kunt toevoegen aan je favoriete winkels in de AlleFolders app? Zo heb je altijd toegang tot persoonlijke aanbiedingen en nieuwe producten. Plus: ontdek waar de dichtstbijzijnde Aldi is voor het geval er een bij jou in de buurt is!

Wat is goedkoper bij de ALDI?

ALDI huismerken die o.a. goed getest en best getest zijn. Zo verkoopt ALDI haar huismerken gemiddeld 39% goedkoper dan A-merken. Ook heeft ALDI heel veel producten die het best getest zijn. Zo vind je bijvoorbeeld producten van de categorie voeding, dranken, huishouden, baby, persoonlijke verzorging en huisdieren. Enkele van de vele ALDI huismerken zijn Albona bakproducten, Alexis kattenvoer, Biocura, Fair, Lucky Dog hondenvoer, Quellbrunn, De Kruidencompany en De Snoepfabriek.

Huismerken Aldi gecombineerd met aanbiedingen van A-merken

Als je bent zoals de meeste mensen, dan hou je van het gemak van winkelen bij ALDI. Ze hebben niet alleen geweldige deals op huismerken en A-merken, maar ze hebben ook regelmatig andere aanbiedingen waarmee je veel geld kan besparen. Laatst kocht iemand daar bijvoorbeeld een paar sneakers voor slechts €5! En dat is nog niet alles - mensen hebben zelfs het geluk gehad om geweldige deals te vinden voor zaken als kleding, meubels, gereedschap en de nieuwste elektrische apparaten. Soms kan het zelfs zo moeilijk zijn om weerstand te bieden aan het kopen van iets wat een trend is dat mensen uiteindelijk uren in de rij staan of alle ALDI winkels aflopen om het in handen te krijgen. Maar maak je geen zorgen - we staan achter je! Wanneer je de AlleFolders app hebt dan ontvang je ook meldingen, als je dit wilt, om als eerste op de hoogte te zijn van ALDI aanbiedingen.

Over ALDI

ALDI (een afkorting van Albrecht Diskont) is een internationaal opererende Duitse keten van discount-supermarkten, opgericht in 1946 in Essen (Noordrijn-Westfalen) door de broers Karl Albrecht (1920-2014) en Theo Albrecht (1922-2010).
Wereldwijd heeft Aldi ongeveer 8200 filialen. Het van origine Duitse bedrijf kwam in 1973 naar Nederland. In Nederland heeft Aldi nu meer dan 500 winkels.
Bij ALDI vind je alles wat nodig is voor je dagelijkse bezigheden zowel in de winkel als online. In Nederland is ALDI een begrip onder consumenten, want de prijzen zijn altijd goedkoop en er worden regelmatig aanbiedingen gegeven. Elke week is er een nieuwe ALDI folder. Alle ALDI folders staan in de AlleFolders app. Download onze app in de Appstore of bij Google play.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu