Action folders

Action

Action bij AlleFolders

Elke week komt er een nieuwe folder uit van de Action. Je vindt de Action folder tussen de folders bij AlleFolders in de categorie ‘Warenhuis’. Door regelmatig de Action folder te bekijken, blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten bij Action. Of je nu in de winkel wilt winkelen of online wilt bestellen, de folder is jouw gids naar de beste deals en kortingen. Open snel de Action folder in de AlleFolders app of op de website. Benieuwd naar de openingstijden van de Action bij jou in de buurt? Klik hier.

De weekfolder van Action

Iedere week staan in de folder aanbiedingen die je niet kunt weerstaan. Van kaarsen tot schoonmaakmiddel en van sokken tot verlichtingen, je kunt het zo gek niet bedenken. Elke week heeft Action een weekactie met nieuwe artikelen in een nieuwe folder. Zo heb je elke week nieuwe acties met zeer lage prijzen, zodat je je nooit gaat vervelen. Op woensdag komt ook de Action-folder online en in onze app.

Aan het eind van de Action folder vind je in de AlleFolders app een overzicht met de Action winkels in de buurt. Zo vind je bijvoorbeeld in Rotterdam binnen no-time de dichtstbijzijnde winkel.