Adverteren op AlleFolders, bereik een breed publiek

Jouw advertentie zichtbaar bij meer dan 200.000 dagelijkse bezoekers van AlleFolders

AlleFolders is hét platform voor digitale folders en aanbiedingen. Met dagelijks meer dan 200.000 bezoekers op onze website (allefolders.nl) en app (AlleFolders) is ons platform de ideale plaats om je doelgroep te bereiken met je display campagne. We bieden verschillende advertentieruimte in meer dan tien categorieën (o.a. supermarkten, drogisten, bouwmarkten, baby & speelgoed en vrije tijd & sport) en blogs.

Adverteren op AlleFolders is voor (online) retailers interessant én ook voor andere bedrijven en merken die hun doelgroep (gericht) willen bereiken. Denk hierbij aan kraamzorg advertenties in onze 'baby & speelgoed' categorie of verhuur van machine en gereedschap advertenties bij 'bouwmarkten'. Wil je meer weten over onze advertentiemogelijkheden en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien!

Retail Media Support (Nederland en België)
AlleFolders is onderdeel van Retail Media Support. Retail Media Support heeft op dit moment twee verschillende digitale folder platformen voor Nederland (AlleFolders) en België (PromoPromo) met hieraan gekoppelde apps. Voor bedrijven die zowel in Nederland als België actief zijn, bieden we op maat oplossingen voor beide platformen. Neem contact met ons of bekijk meer informatie over onze adverteermogelijkheden op Retail Media Support.

Voor winkels en webshops (groot en klein) bieden we ook de mogelijkheid om je digitale folders en aanbiedingen op ons platform te plaatsen. Lees meer hierover bij 'Zakelijk voor retailers'.