Lidl logo

Lidl

vanaf morgen Geldig vanaf morgen
Lidl logo

Lidl

t/m 25 december Geldig t/m 25 december
Lidl logo

Lidl

t/m morgen Geldig t/m morgen
Lidl logo

Lidl

t/m 26 december Geldig t/m 26 december
Lidl logo

Lidl

t/m 26 december Geldig t/m 26 december
Lidl logo

Lidl folder van deze week

https://www.lidl.nl/

Alle aanbiedingen uit de nieuwe Lidl folders - AlleFolders

Download AlleFolders app!

Alle Lidl folders bekijk je hier bij AlleFolders. Ontdek nu de beste aanbiedingen van deze en komende week van Lidl! Lidl heeft iedere week weer nieuwe acties, van food tot non-food.

Wat kopen bij de Lidl?

Voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor handige producten voor in huis. Populair zijn bijvoorbeeld verse groeten en fruit, afbakbroodjes, koffiebonen, vaatwastabletten, kaas, wc papier en schoonmaakmiddelen zoals chloor. De slogan van Lidl is: “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!”. Je kunt er terecht voor al je dagelijkse boodschappen van hun eigen merk en een assortiment van A-merken. Naast alle levensmiddelen, vindt je er bijvoorbeeld ook mode, gereedschap, huishoudelijke producten en elektronica.

Is de Lidl goedkoper dan de Jumbo?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Natuurlijk kun je dit het beste zelf per week vergelijken in de AlleFolders app door alle folder aanbiedingen te vergelijken.

Hoe komt Lidl aan zijn naam?

De verkoop van 'no name-producten' aan consumenten die het niets uitmaakte om artikelen uit dozen te pakken werd een succes. Het recht om de nieuwe supermarkt Lidl te noemen, kocht Schwarz voor 1.000 mark van Ludwig Lidl, een leraar in het beroepsonderwijs. Hoe spreek je de Lidl uit? Lidl is een Duits bedrijf. En in Duitsland spreken ze Lidl niet uit als liddel maar als liedel. Lidl heeft ook leuke reclame en tv commercials met BN ers. Wie zijn toch die leuke acteurs uit de Lidl reclame? In de nieuwe tv-campagne van het jaar 2022 van Lidl spelen bekende acteurs Thomas Acda, Barry Stevens en Sergio IJssel de hoofdrol. Het lied van de Lidl reclame zingt bekende Nederlandse zanger Rene Schuurmans van de Hollandse Hit Parade. In de jaren ervoor werkte Lidl met vele andere bekende Nederlanders zoals George Baker, oud-voetballer Rafael van der Vaart, Gerard Joling.

Over Lidl supermarkten

Lidl werd in de jaren dertig van de vorige eeuw in Duitsland opgericht als groothandel in groenten en fruit. In de jaren zeventig opende Lidl in Duitsland het eerste filiaal. Inmiddels is de Schwarz-groep, waartoe Lidl behoort, een van de grootste ondernemingen in de levensmiddelen detailhandel in Europa en daarbuiten. In Nederland is Lidl sinds 1996 actief. In Heerenveen werd het eerste distributiecentrum van Nederland gebouwd. Vanaf dat moment nam de groei van Lidl Nederland snel toe: op 23 oktober 1997 openden Uden en Vriezenveen als eerste filialen en volgden in deze maand nog zes andere filialen. Na de pioniersfase groeide Lidl verder. In 2001 openden ze een honderdste Lidl vestiging in Nederland. Lidl heeft circa 441 winkels en zes distributiecentra. Lidl is hiermee een supermarktketen die niet meer uit Nederland weg te denken is. Op dit moment is Lidl aanwezig in 30 landen en exploiteren ze rond de 10.500 filialen. Sinds 2017 en 2018 is Lidl ook vertegenwoordigd met winkels in de VS en in Servië. Je kunt je boodschappen ook online bestellen en thuis laten bezorgen met de webshop, de Lidl-Shop. De sleutel tot het succes van Lidl is: eenvoud, lage prijzen en concurrerende aanbiedingen. Naast voedsel- en versaanbiedingen hebben we ook een scala aan interessante non-food promotieartikelen voor lage prijzen. Elke week publiceren ze een folder met aantrekkelijke aanbiedingen - zoals XXL-folders met extra grote verpakking voor promotieprijzen of Italiaanse weken met voornamelijk Italiaanse producten. Bovendien publiceren ze voor vakanties en jaargetijden zoals Lente, speciale Delicieux-folders met exclusieve artikelen en leuke tips en recepten. Bekijk de wekelijkse Lidl reclamefolder of een overzicht van alle Lidl folders met aanbiedingen promoties. Altijd de nieuwe folder van Lidl bij de hand in de AlleFolders app.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu