Lidl bij AlleFolders

Ben je op zoek naar de folder van de Lidl van deze week? Deze vind je op de website en in de app van AlleFolders. Zo kan je nog meer besparen op de weekboodschappen. Iedere week komt er een folder van de Lidl uit. Vergelijk de folder van de Lidl met de folders van andere supermarkten en vind de beste kortingsactie.

Naast de reguliere folder van de Lidl, vind je ook de folder van Lidl shop op onze website en in de app. Lidl shop is een folder vol sportartikelen, keukenapparaten, meubels en speelgoed. Deze producten zijn allemaal in de webshop van Lidl te vinden. Met je Lidl Plus account krijg je soms ook nog eens 50% korting op geselecteerde artikelen.

De aanbiedingen van Lidl

Iedere week heeft Lidl weer scherpe nieuwe aanbiedingen en acties. Door de folder te bekijken, krijg je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Iedere week is er groente en fruit in de aanbieding, zijn er speciale weekendaanbiedingen en vind je huishoudelijke producten voor een lage prijs. Van korting op koffie tot korting op chocolade, in de Lidl folder vind je het.

Naast korting op het huismerk van Lidl, vind je ook veel aanbiedingen op A-merken. Denk aan korting op Sultana, Amstel of Heinz.