Het platform voor (online) retailers in Nederland

Jouw folders en aanbiedingen dagelijks onder de aandacht bij meer dan 200.000 consumenten

AlleFolders is hét platform voor folders en aanbiedingen van winkels en webshops. Met meer dan 2 miljoen app downloads en dagelijks meer dan 200.000 slimme shoppers die onze website (allefolders.nl) bezoeken en van onze app (AlleFolders) gebruikmaken, kom je als retailer onder de aandacht bij een brede doelgroep en ontvang je direct bezoekers naar je winkel of website.

Op ons platform worden continu ruim 500 verschillende folders van retailers gepubliceerd, gebundeld in overzichtelijke categorieën. Maandelijks worden er meer dan 30 miljoen folders gelezen, massaal doorgeklikt naar de webshop van retailers en gaan consumenten naar de winkel voor de aanbiedingen. Denk je dat het plaatsen van folders alleen voor de grote en bekende winkels is? Niets is minder waar, voor kleinere webshops en winkels hebben wij ook plek. Neem vrijblijvend contact met ons op, samen bespreken we de vele mogelijkheden.

Naast het plaatsen van folders en aanbiedingen bieden we ook aparte advertentieruimte aan. Meer informatie vind je hier.

Retail Media Support (Nederland en België)
AlleFolders is onderdeel van Retail Media Support. Retail Media Support heeft op dit moment twee verschillende digitale folder platformen voor Nederland (AlleFolders) en België (PromoPromo) met hieraan gekoppelde apps. Voor retailers die zowel in Nederland als België actief zijn, bieden we op maat oplossingen voor beide platformen. Neem contact met ons of bekijk meer informatie over onze diensten op Retail Media Support.

Heb je geen folder, maar wil je wel onder de aandacht komen bij onze grote groep gebruikers? We bieden ook advertentieruimte op zowel onze website als app. Meer informatie over adverteren vind je bij 'Zakelijk voor adverteerders'.