Momenteel is er geen actieve folder beschikbaar

Baenks logo

Baenks folder van deze week

https://www.baenks.nl/

BAENKS - Actuele folder en aanbiedingen!


Download de AlleFolders app met de folder van BAENKS.

over BAENKS

BAENKS is een Nederlands meubelbedrijf dat zich richt op hoogwaardige zitmeubelen. Ze bieden een breed scala aan banken, fauteuils en andere zitmeubelen aan, die allemaal worden gekenmerkt door hun moderne design, hoogwaardige materialen en vakmanschap.


Een van de belangrijkste kenmerken van de zitmeubelen van BAENKS is het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals leder, stof en hout. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar bieden ook een luxe uitstraling die past bij de moderne esthetiek van het bedrijf.


Bovendien zijn de zitmeubelen van BAENKS ook ergonomisch ontworpen, zodat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en ondersteunend. Het bedrijf biedt een breed scala aan modellen aan, van klassieke banken en fauteuils tot moderne hoekbanken en modulaire systemen die naar wens kunnen worden geconfigureerd.


BAENKS heeft ook een uniek concept genaamd "MyBaenks", waarbij klanten hun eigen bank kunnen ontwerpen op basis van hun specifieke behoeften en voorkeuren. Klanten kunnen kiezen uit verschillende stijlen, materialen, kleuren en afmetingen om een bank te creëren die perfect past bij hun interieur en levensstijl.


Over het algemeen staan de zitmeubelen van BAENKS bekend om hun kwaliteit, vakmanschap en modern design. Als je op zoek bent naar een luxe en comfortabele bank of fauteuil, dan is BAENKS zeker een merk om te overwegen.


Als je op zoek bent naar een nieuwe bank voor in huis, dan is Baenks misschien wel de perfecte keuze voor jou. Baenks is een Nederlandse meubelzaak die zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van banken en andere meubelstukken.


Het aanbod van Baenks

Baenks heeft een uitgebreid assortiment aan banken en andere meubelstukken. Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke bank of een klassiek model met een wat meer traditionele uitstraling, bij Baenks kun je terecht. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd wel een model kunt vinden dat perfect past bij jouw smaak en interieur.


Naast banken heeft Baenks ook een ruim assortiment aan andere meubelstukken, zoals fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en kasten. Ook deze meubelstukken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat je jouw hele woning kunt inrichten met meubels van Baenks.


Duurzaamheid bij Baenks

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema in de meubelindustrie. Baenks is zich hier ook van bewust en streeft ernaar om hun meubels zo duurzaam mogelijk te produceren. Zo maken ze gebruik van materialen die lang meegaan en recyclebaar zijn en werken ze samen met fabrikanten die duurzame productieprocessen hanteren.


Ook is het mogelijk om bij Baenks te kiezen voor meubels met het FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het hout dat gebruikt is voor het meubelstuk afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Door te kiezen voor meubels met het FSC-keurmerk draag je dus bij aan het behoud van onze natuurlijke omgeving.


Is een aanpassing mogelijk bij BAENKS?

Ben je enthousiast over een meubel, maar wil je liever een andere kleur, opstelling, stof- of ledersoort? Geen probleem, we helpen je graag verder in onze brandstores.

Ben je enthousiast over een meubel, maar wil je liever een andere opstelling in een andere kleur, stof- of ledersoort? Geen probleem, we helpen je graag verder in onze brandstores.


Wat is de levertijd?

Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar, andere artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. Na jouw bestelling ontvang je een bevestiging van deze levertijd.


Garantie bij BAENKS

Op alle artikelen die je bij ons koopt, ontvang je uiteraard garantie. Een product moet immers voldoen aan de redelijke verwachtingen van de consument. Daarom ontvang je van standaard 7 jaar garantie. Voor wie 7 jaar lang totaal ontzorgt wilt zijn, bieden we Furniture Protect.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu