KlusWijs logo

KlusWijs

t/m zondag Geldig t/m zondag
KlusWijs logo

KlusWijs folder van deze week

https://www.kluswijs.nl/nl/

Kluswijs Doe-het-zelf-keten

Aanbiedingen van Kluswijs bekijk je bij AlleFolders.nl of in de AlleFolders app! We delen hier altijd de meest recente digitale folder van Kluswijs met super aanbiedingen voor mensen die graag zelf klussen in huis. Mocht je zelf geen zin of tijd hebben om te klussen dan kun je dit ook laten doen door experts van Kluswijs. Bekijk snel de actuele reclamefolder!

Download de gratis app

Download AlleFolders app met Kluswijs aanbiedingen

Over Kluswijs

KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van onze ondernemers. Bijzonder hieraan is dat we mee kunnen gaan met het prijsniveau van de grote Nederlandse en Europese bouwmarkten maar dan wel mét het assortiment en de kennis van de specialisten. Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen of als je een klus uit handen wil geven. Onze ondernemers hebben een zeer lange historie met hun vestiging en een trouwe band met hun consumenten. Vakkennis en service staan hoog in het vaandel. Met de inrichting van de winkel onderscheiden wij ons doordat we hebben gekeken naar hoe jij als bezoeker het liefst door de winkel loopt. Een overzichtelijke winkel met duidelijke navigatie van de verschillende ‘werelden’. Wij kunnen desgewenst de klus van A tot Z voor jou uitvoeren. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je truck geverfd hebben? Hoe gek je het ook bedenkt, wij helpen je graag!


Gereedschap huren bij KlusWijs

Wil jij een eenmalige klus uitvoeren en niet meteen allerlei gereedschap aanschaffen? Denk bijvoorbeeld aan behang afstomen, het reinigen van je tapijt, het gebruiken van een bouwdroger, trilplaat of breekhamer. Dan is de verhuurservice bij KlusWijs interessant voor jou. Bespaar op je aankoop en op het onderhoud aan apparatuur dat je weinig gebruikt. Bij KlusWijs kan je zowel online als in een groot aantal van onze winkels gereedschap huren. Van aanhangwagens tot tapijtreinigers en veel meer! Bekijk ons hele assortiment aan verhuurapparatuur op deze pagina.


In welke KlusWijs winkels kun je gereedschap huren?

Kluswijs Alblasserdam, KlusWijs Bennekom, KlusWijs Dodewaard, KlusWijs Grave, KlusWijs Haarlem, KlusWijs Haren, KlusWijs Hillegom, KlusWijs Kesteren, KlusWijs Klazienaveen, KlusWijs Medemblik, KlusWijs Middenmeer, KlusWijs Musselkanaal, KlusWijs Nijmegen, KlusWijs Noordwolde, KlusWijs Roggel, KlusWijs Ruurlo, KlusWijs Scheemda, KlusWijs Schoonhoven, KlusWijs Steenbergen, KlusWijs Surhuisterveen, KlusWijs Tynaarlo, KlusWijs Ureterp.


Online gereedschap huren

Wil je voor een specifieke datum gereedschap huren? Dan is het handig om online een reservering te plaatsen. Zo weet je zeker dat de voor jou nodige apparatuur beschikbaar is.


Algemene KlusPas informatie

Wij kijken elke dag uit naar je komst in onze bouwmarkt of in onze webshop. Daarom willen wij jou belonen met extra korting als je ons vaker bezoekt. Je spaart 2,5% tegoed op je aankoopbedrag, bij elke aankoop die je doet. Zo spaar je al gauw een mooi bedrag bij elkaar voor bijvoorbeeld die fijne snoeischaar of boormachine die je graag wilt hebben! Sparen is heel eenvoudig: laat je KlusPas scannen bij de kassa bij elke aankoop die je in onze bouwmarkt doet of voer je pasnummer in bij je online bestelling. Zo spaar je ongemerkt jouw cadeau bij elkaar!

De KlusPas wordt verstrekt in de KlusWijs bouwmarkten. Je kunt de KlusPas in alle KlusWijs bouwmarkten én online gebruiken!


De voordelen van een KlusWijs KlusPas

Je spaart 2,5% tegoed op je aankoopbedrag in zowel de KlusWijs winkels als online in onze webshop. Producten in de actie tellen ook mee! Je mag tegoed zowel in de KlusWijs winkels als oline direct verzilveren (indien je KlusPas geregistreerd is); er is hier geen minimum aantal winkelaankopen aan verbonden. Wanneer je KlusPas geregistreerd is, blijft bij verlies van de kaart je spaartegoed behouden.


Assortiment Kluswijs

Bouwmaterialen: bij ons vind je alle benodigde bouwmaterialen voor zowel de constructie en isolatie van je woning als wel voor de afwerking en decoratie.


Gereedschap: hier heb je de keuze uit een groot assortiment elektrische- en handgereedschappen. Voor de doe-het-zelver maar ook voor de vakman, goed gereedschap is immers het halve werk. Het huren van gereedschap is in verschillende vestigingen mogelijk.


Interieur en wonen: of je nou op zoek bent naar behang of een mooie set meubels, je vindt alles bij KlusWijs.


Vloeren: jee hebt nogal wat opties om uit te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. We laten je hier een paar opties zien en nodigen je graag uit in de winkel om je te informeren je over de voor- en nadelen van elk type vloer.


Tuin: van tuingereedschap tot schuttingen en bestrating, blokhutten en zonweringen. De tuin is het verlengstuk van je woning. Het begint met de juiste omheining, het uitkiezen van sierbestrating en een mooi gazon.


Kortom: het assortiment van Kluswijs is heel uitgebreid, denk aan producten op het verbouwen, traprenovatie, ijzerwaren, alles op het gebied van sanitair, verlichting en nog veel meer. Neem een kijkje in de winkel, in de webshop of start met het bekijken van de digitale folder.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu