KARWEI logo

KARWEI

t/m 31 decemberGeldig t/m 31 december

KARWEI

KARWEI logo

KARWEI

t/m 31 decemberGeldig t/m 31 december

KARWEI

KARWEI logo

KARWEI

t/m 31 decemberGeldig t/m 31 december

KARWEI

KARWEI logo

KARWEI

t/m 12 decemberGeldig t/m 12 december

KARWEI

KARWEI logo

KARWEI folders en aanbiedingen

https://www.karwei.nl

Alle aanbiedingen van Karwei vind je in de nieuwste Karwei folder. Alle Reclamefolders van Karwei bekijk je bij AlleFolders!

Alle Karwei aanbiedingen

Karwei is de bouwmarkt met smaak! De folder van Karwei staat vol met koopjes en aanbiedingen op vloeren, gordijnen, lampen, vloerkleden, behang, verf , buitenverlichting, deuren en ook op meubels. De folders zijn 2 weken geldig en het aanbod wisselt per folder. Door de Karwei folder in de AlleFolders app te bekijken ben je altijd op de hoogte van de huidige kortingen. Handig toch!

Over Karwei

KARWEI positioneert zich als Dé decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze bouwmarkt heeft alles voor het interieur, meer dan 30.000 artikelen online bestelbaar en deze worden bezorgd waar en wanneer u maar wilt. Geen punt bij KARWEI is de bekende reclameslogan van deze 136 filialen telende organisatie. Het assortiment strekt zich van meubelen, raamdecoratie, verlichting en vloeren. Daarnaast kunt u er terecht voor advies, maatwerk, verhuur en wooninspiratie. Veel van de winkels zijn ook in het weekend open en natuurlijk ook online altijd te bezoeken. Naast een regelmatig uitgebrachte reclamefolder, geeft KARWEI ook het gratis klusmagazine Idee van karwij uit. Voor alle aanbiedingen en acties van KARWEI, kunt u overal en altijd de handige AlleFolders app en AlleFolders.nl website raadplegen.

AlleFolders in 1 app

★ 4,6

Download nu