Maak je tuin klaar voor de zomer!

2-4-2024

Eindelijk is het officieel lente! We hebben afgelopen weken al volop tips en tricks gedeeld voor de voorjaarsschoonmaak en het opfrissen van je interieur, maar natuurlijk wil je je tuin of balkon niet overslaan. Nu is hét moment om deze zomerklaar te maken, zodat je er straks lekker van kunt genieten. En wat is nou fijner dan dit te kunnen doen op een voordelige manier? Daar helpen we je uiteraard weer graag bij. In deze blog zetten we de beste aanbiedingen op tuinmeubels voor je op een rij.


Loungesets uit de folder

Natuurlijk is het heerlijk om een fijne loungeset in je tuin te hebben, waar je samen wat kunt eten en drinken, of in je eentje een boek kunt lezen. Of wellicht een dutje kunt doen... Deze loungesets van de Leen Bakker en Tuinmeubelland zijn van goede kwaliteit, passen mooi in elke tuin én zijn scherp geprijst. Welke kies jij?

Loungeset - aanbieding - Leen Bakker - Tuin Tuinmeubelland - Loungeset - Tuin - Stoel - Tafel - Aanbieding


Loungestoelen in de aanbieding

Als je een wat kleinere tuin hebt, is een loungestoel wellicht een betere optie. Ook hier kun je lekker lezen, een dutje doen of wat eten. En bij de Intratuin vonden we een barset voor 4 personen die weinig ruimte inneemt, maar waarmee je nog wel je vrienden of familie kunt uitnodigen op een zomerse dag. Ideaal!

Leen Bakker - Loungeset - Stoel - Zitkusen - AanbiedingIntratuin - Barset - Tuin - Aanbieding

Tuintafels met korting

Wil je liever met z'n allen buiten eten en je tuin daarop inrichten? Kies dan voor een mooie eettafel. Wij vonden verschillende soorten, met supergoede deals!

Kwantum - Tuintafel - AanbiedingIntratuin - Eettafel - Tuin - Aanbieding

Kleine tuin of balkon inrichten?

Heb je nou echt een kleine tuin of alleen een balkon tot je beschikking, dan zijn deze opties wellicht niet voor jou weggelegd. Maar niet getreurd, ook dan zijn er genoeg opties om toch een fijn plekje van jouw kleine(re) buitenruimte te maken. Zo vonden wij verschillende leuke bistrosets, en je kunt zelfs kiezen voor een klaptafel!

Klaptafel - Xenos - Aanbieding - Tuin of Balkon - FolderLeen Bakker - Balkonset - Stoelen - Tafel - Aanbieding


Decoratie voor je tuin of balkon

Alleen meubels maken natuurlijk nog niet de sfeer in je tuin. Het is daarom belangrijk ook je tuin aan te kleden met mooie decoratie. Bijvoorbeeld plantenbakken, lantaarns en tuinkussens. Of een leuke slinger met lampions. Wij hebben een selectie voor je gemaakt.


Decoratie - Tuinkussens - Aanbieding - Kwantum

En dan natuurlijk nog de planten zelf. Kijk daarvoor bijvoorbeeld eens in de Groenrijk folder of de folder van de Welkoop. De combinatie van fijne tuinmeubels met mooie planten maakt je tuin gezellig, knus én levendig.

Hopelijk hebben we je een eind op weg geholpen bij de (her)inrichting van je tuin! We wensen je veel shopplezier en veel plezier met het zomerklaar maken van je tuin. Mocht je meer inspiratie willen, kijk dan bij de Tuin & Dier categorie op AlleFolders of bij de Tuin & Tuinmeubel categorie onder Aanbiedingen. 

Meer berichten zoals deze