Zo maak je het thuis gezellig voor Pasen!

Nog even en het is alweer lente! De dagen worden langer, planten lopen uit en overal duiken lentebloemen op. Af en toe is het zelfs alweer wat zonniger.  In de supermarkten zien we overal alweer paaseitjes, want over niet al te lange tijd is het alweer Pasen! In deze blog vind je tips hoe je je huis gezellig kunt aankleden voor deze Paasperiode.

1. Eieren schilderen
Een echte Paasactiviteit is natuurlijk eieren schilderen! Heel leuk om samen met je kinderen te doen en de versierde eieren dan mooi neer te leggen. Als je nog Krokusvakantie hebt is dit heel gezellig om te doen op een druilerige vakantiedag. Bij de Wibra vind je al voor €1,49 deze leuke eierverfset!  

2. Paas decoratie
Bij verschillende winkels kun je leuke ornamenten, slingers en andere paasdecoratie vinden. Maar hoe leuk is het om zelf te maken? Bijvoorbeeld een paasslinger. Op Wibra.nl vind je een leuk instructiefilmpje om een slinger te maken: https://www.wibra.nl/theme/paasslinger/. Mocht je hier geen tijd of zin in hebben, of wellicht niet zo handig zijn, dan kun je de nieuwe Xenos Paasfolder raadplegen. Deze staat boordevol leuke Paasdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi dienblad met Paasdecoratie? Of eierdopjes die je zelf kunt schilderen? Ook vonden we leuke theelichthouders in de vorm van een konijn.3
. Bak een lekkere paascake
Natuurlijk is het ook heel leuk en lekker om zelf iets te bakken voor op de paastafel. Denk bijvoorbeeld aan koekjes of een lekkere cake. Bij Wibra vind je deze leuke siliconen bakvorm. Je kunt kiezen uit een schaap of paaseitjes. En dat voor maar €3,99!4
. Paastafel
Een leuk project om te doen is het maken van een Paastafel. Wederom ontzettend gezellig om met je kinderen te doen. Verzamel tijdens het wandelen mooie stukjes natuur, zoals bloemen of takjes. Vul dit aan met mooie tafeldekking en ornamenten. Bij Wibra vind je hele mooie ornamenten van hout, voor zachte prijsjes. Ook leuk om de tafel te versieren met een bos bloemen, zoals deze prachtige tulpen van Poiesz. Of mooie droogbloemen, bijvoorbeeld deze van Leen Bakker. En bij Intratuin vind je prachtige narcissen en hyacinten voor een leuk prijsje.


5. Chocolade eieren verstoppen

Nog een klassieker is natuurlijk het verstoppen van chocola paaseieren. Nog wat vroeg om al te doen, maar wel heel leuk om alvast paaseitjes te scoren voor een leuke prijs! Bij de Kruidvat vind je deze schattige paaseieren met leuke patronen. Hoe leuk staan die op de paastafel als ze eenmaal zijn gevonden?


We wensen je heel veel plezier met het maken of kopen van leuke paasdecoratie en met de Paasdagen zelf natuurlijk! Komende periode zullen er meer aanbiedingen bij komen op AlleFolders, dus houd onze Pasen categorie in de gaten!