Honden en katten die wachten op een lekkernij uit de folders van deze week

Dierendag is niet alleen op 4 oktober, voor dierenliefhebbers is elke dag dierendag! Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk het beste. Ook het beste voor je hond of kat kan je met mooie kortingen krijgen. 

Of je nu jouw huisdier wilt verwennen met zijn favoriete snoepje, een leuk speeltje cadeau wilt doen of de beste voeding voor je puppy of kitten in de groei zoekt. Een nieuwe halsband nodig of is de kattenbak aan vervanging toe? Zelfs bij ongemakken zoals allergie, jeuk of maagklachten bij je dier zijn er vele dierenwinkels die jou daarbij kunnen helpen. Je vindt hier een overzicht van (online) dierenspeciaalzaken waar je terecht kunt voor uiteenlopende producten voor honden en katten, en vaak met mooie kortingen en aanbiedingen.

(Online) dierenwinkels op een rij:

Jumper

Jumper heeft piepkleine prijzen voor je hond of kat, bekijk de aanbiedingen in de folder. Hondenkoekjes, kattenvoer of wil je je viervoeter nog iets extra’s geven? Hondenspeelgoed zoals een frisbee of een stevige krabpaal voor je kat of een nieuwe mand omdat de oude helemaal versleten is, je vindt het allemaal bij Jumper. Heb je in de folder niet gevonden wat je zocht? Neem dan een kijkje op hun website jumper.nl of bij een van de locaties want Jumper heeft 70 vestigingen in het land. Er is vast eentje bij jou in de buurt!


Pets Place

Pets Place denkt ook aan de kleinere viervoeters, knaagdieren, en vogels in huis. Je staat er niet bij stil, maar dieren kunnen wat doen met de geur in huis. Bij Pets Place koop je schoonmaakspray, tapijtspray en omgevingspray die ervoor zorgen dat de sporen van de dieren niet zichtbaar of ruikbaar zijn net als de kattenbak geurverfrisser. In de folder kun je veel aanbiedingen vinden en geen tijd om naar de winkel te fietsen? Bestel je voor 22.00 is het de volgende dag in huis via de webshop petsplace.nl 

Tuinvoldieren.nl

Tuinvoldieren.nl willen we je niet onthouden. Deze online dierenwinkel die zich richt op de dieren buiten, heeft alles om jouw tuin vol te krijgen of houden met dierenvrienden, eekhoorns, vogels en egels samen met nog vele andere dieren die in en om het huis leven. Tuin vol dieren is het zeker waard om er een kijkje te nemen, want niet alleen kun je via de webshop dierenvoeding, vogelhuisjes en zelfs tuinartikelen bestellen. Ook kun je via hun website cadeaupakketten en leuke cadeautjes vinden voor dieren en hun baasjes.   

Discus

Discus is gespecialiseerd in huisdierbenodigdheden, omdat je goed voor je maatje moet zorgen. Voor je hond en kat vind je een uitgebreid assortiment overzichtelijk verdeeld in categorieën o.a. voer, snacks, speelgoed en je vindt er zelfs katten- en hondenapotheken. Discus heeft veel merken in huis zoals Aqua Della, Almo nature, Advantix, Catit, Bayer, Biofood en nog veel meer! 

Discus denkt ook aan boerderij- en erfdieren en heeft heerlijk voer voor kippen en ander pluimvee. Toch zijn er ook dieren die we liever niet om of rond ons huis hebben. Discus heeft een ruim assortiment voor ongedierte en de bestrijding van ongedierte. Op 90 locaties in het land kun je Discus vinden en bieden ze nuttig en deskundig advies, net als via hun website discus.nl en social media.

Life and Garden

Life and Garden heeft 4 locaties in Nederland. Vestigingen: Life and Garden Etten-Leur, Life and Garden Oostburg, Life and Garden Renesse en Life and Garden Zuid-Scharwoude en hoewel ze veel hebben voor de planten en accessoires in en om het huis. Ze hebben ook een groot assortiment op het gebied van dierenverzorging voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Is een vestiging niet bij jou in de buurt? Geen probleem, je kunt ook online bestellen op lifeandgarden.com

Intratuin

Intratuin heeft vele winkels waar je terecht kan voor handig tuingereedschap om lekker in de tuin te kunnen werken. Planten voor binnen, planten voor in de tuin en ook plantjes voor in de vissenkom. Maar zoals je in de folder kunt zien, heeft Intratuin ook veel voor de dieren in en om het huis. Van voeding tot speeltjes voor katten, honden, konijnen en vogels. Op hun website intratuin.nl vind je handige tips voor de verzorging van je huisdier.

Bij AlleFolders maken we het je makkelijk om de juiste producten en voeding voor je huisdier te vinden. De meest recente folders en aanbiedingen van alle deze dierenwinkels vind je overzichtelijk bij ‘Tuin en Dier'.