Vier de lente met de mooiste aanbiedingen bij AlleFolders!

De eerste lentebloemen komen op en de zon laat zich steeds vaker zien. Het is bijna weer lente! Tijd om de deuren thuis open te gooien, de bloemetjes buiten te zetten en misschien maar eens aan dat grote tuinproject te beginnen. Pak de beste lenteaanbiedingen bij AlleFolders.nl

Welke kleurrijke aanbiedingen zet jij in je tuin?

Om er dit seizoen weer gezellig bij te zitten in je tuin, is het natuurlijk leuk om wat kleur aan te brengen. Voor leuke, mooie bloemen kun je niet alleen deze week, maar de komende weken mooie aanbiedingen vinden in onze folders. Houd de leukste bloemen- en plantenaanbiedingen in de gaten met de AlleFolders app. Kies je bijvoorbeeld voor vaste planten of heesters? Met hortensia’s en violen zit je in ieder geval altijd goed!Groene vingers voor weinig geld

Heb jij nou echt groene vingers en vind je het leuk om je eigen kruiden of groenten te kweken? Dan is een kweekbak misschien wel iets voor jou. Je kunt een speciale grote moestuinbak maken, of je kunt staande kweekbakken kopen die je makkelijk overal in je tuin kunt neerzetten. Hier vind je alvast je Italiaanse kruidenplanten om in je nieuwe kweekbak of moestuinbak te zetten.


Wil jij echt maximaal bezig zijn met tuinieren en heb je voldoende ruimte in je tuin? Dan is een grote tuinkas ook een optie om lekker je eigen groenten te kweken! Ben je er nog niet helemaal uit wat je met je tuin wilt gaan doen? Denk er even over na en verzamel al jouw favoriete aanbiedingen overzichtelijk in de AlleFolders app!

Grote plannen voor je tuin?

Als jij deze lente graag je handen uit de mouwen wilt steken, dan ben je bij AlleFolders aan het juiste adres. Je kunt er zeker van zijn dat je flink wat werk kan gaan verzetten met onze aanbiedingen. Speciaal voor jouw grote projecten in de tuin!

Korting op tuinoverkapping of tuinhuis

Heb je komend seizoen het plan om meer buiten te gaan zitten? Met een terrasoverkapping zit jij aankomend seizoen heerlijk overdekt en toch buiten. Of wil je graag meer opbergruimte of een overdekte ruimte om te klussen? Er zijn tuinhuizen in de aanbieding! Ook combinaties van tuinhuizen met overkappingen zijn mogelijk.Schutting en hout-aanbiedingen

Ga je dit jaar een schutting neerzetten? Dat is een flinke klus, maar met de aanbiedingen die AlleFolders beschikbaar heeft van schuttingen, maak je al een goede start. Maak je alles graag zelf in je tuin? Doe het zelf met de beschikbare tuinhoutaanbiedingen. Dat is klussen voor een mooie prijs! Aan welk project je ook gaat beginnen: tuinhuizen, overkappingen of een compleet eigen ontwerp, alles voor je tuin vind je in de app van AlleFolders!


Tuingereedschap met korting
Een goede start van de lente begint natuurlijk bij het juiste gereedschap. Klaar elke grote of kleine klus met de nieuwste aanbiedingen in onze folders. Heb je een grasmaaier nodig, een boormachine of ander tuingereedschap? Vind hier een greep uit onze tuinaanbiedingen voor de komende week:

Gereedschap en tools voor je tuin, zoals:

Maak je tuin ook extra netjes en klaar voor de lente met:

Waar wacht je nog op? Met deze aanbiedingen maak je jouw tuin naar wens en binnen je budget. Met de folders van AlleFolders ben jij er dit seizoen weer helemaal klaar voor. Succes!