Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we de mooiste aanbiedingen voor jullie op een rij. Dit keer de 5 mooiste kerstcadeaus. Dus als je nog inspiratie zoekt voor een cadeau om jouw dierbare(n) te verrassen, zoek niet verder.

Ben je benieuwd naar alle aanbiedingen voor het kerstdiner, de tafelaankleding of cadeaus? Bekijk hier alle folders rondom kerst.

1. Kitchenaid keukenmachine

In de folder van Nijhof zagen we deze Kitchenaid keukenmachine, met 39% korting! Dus als je iemand kent die graag in de keuken staat is dit een fantastisch cadeau. En je hebt er waarschijnlijk zelf ook nog profijt van!

Kitchenaid - Korting - Nijhof - Folder - Aanbiedingen - Keukenmachine

2. Spellen bij The Read Shop

Bij The Read Shop zagen we twee hele leuke spellen: een Disney spel en een kerstthema spel. Dit zijn natuurlijk altijd leuke cadeaus voor het hele gezin, of om aan vrienden te geven en gelijk samen te spelen!

Read Shop - Spellen - Kerst - Cadeau - Spel - Korting

3. Parfum

Met een lekker geurtje zit je altijd goed. Bij ICI PARIS XL vonden we geweldige aanbiedingen, bijvoorbeeld deze Hugo Boss Femme en Calvin Klein CK One met meer dan de helft korting!

Hugo Boss - Calvin Klein - Parfum - Korting - Folder - AlleFolders

4. Smartwatch

Ken je iemand die erg into de gadgets is, dan is een SmartWatch een tof cadeau om te geven. Bij DigiTotaal vonden we deze van Samsung voor een mooie prijs. 

Samsung - Smartwatch - Digitotaal - Folder - Aanbieidngen - Oled - AlleFolders


5. Oudejaarslot

Mocht je het nou echt niet weten, dan kun je altijd gaan voor deze leuke kerstbal met een Oudejaarslot erin. Of één van de vele cadeaubonvarianten die ze bij de Primera aanbieden.

Primera - Ouderjaarslot - Cadeau - Kerstbal - Allefolders - Aanbiedingen - Folder