Gall & Gall logo

Gall & Gall

t/m 11 juni Geldig t/m 11 juni
Gall & Gall logo

Gall & Gall

t/m vandaag Geldig t/m vandaag
Gall & Gall logo

Gall & Gall folder van deze week

https://www.gall.nl/

Gall & gall

Ben je op zoek naar de beste deals van Gall & Gall? Wil je de nieuwste reclamefolder bekijken met goede aanbiedingen van bier, wijn en andere (sterke) dranken? Hier bij AlleFolders.nl delen we altijd als eerste de nieuwe folders van Gall & Gall zodra we deze rechtstreeks hebben ontvangen van hun. Zo ben je altijd op de hoogte om goede drank inkopen te kunnen doen van wijnen, bieren en meer lekkere producten uit het Gall en Gall assortiment.


Reclamefolder

Regelmatig heeft Gall & Gall een reclamefolder vol met goede aanbiedingen van producten zoals mousserende wijnen, rode, witte, rose wijn, frisdrank, bier, whiskey, rum en nog veel meer. AlleFolders.nl plaatst altijd de nieuwste reclamefolders van Gall & Gall op de website en in de AlleFolders app.


Download AlleFolders app met hierin de nieuwe Gall & Gall folders

Feestje voorbereiden?

Zoek je voor een feestje naar een bepaald smaakje of het recept van een beroemde cocktail, zoals de Mojito of de Margarita? Dan weten ze bij Gall & Gall precies wat je nodig hebt en hoe je die lekkere mixjes moet bereiden. Koop het voordelig in bij je favoriete slijterij.


Assortiment

Van wijn tot whiskey Gall & Gall biedt een zeer uitgebreid assortiment waaronder ruim 500 wijnen en 300 whisky's. Er is dus een ontzettend ruime keuze. Maar ook voor je speciaal bier kan je bij hen terecht. Iets voor de borrel, bij de maaltijd of om weg te geven? Gall en Gall helpt je mee in hun advies in de winkel. In de winkel is een product geordend op smaak. Zoet, zacht, fris, fruitig, droog en ga zo maar door. Zo vind je altijd de wijn of drank die je zoekt.


Advies

Bij zoveel keuze is het moeilijk kiezen, dus helpen we graag met het juiste advies. Want je wilt zeker weten dat je de juiste wijn in huis haalt. Kies bijvoorbeeld voor een van de 1000 wijnen met een lauwerkrans. Dit zijn wijnsoorten met beroemde nationale of internationale prijzen, zoals Omfietswijn, Robert Parker of De Grote Hamersma. Dan weet je zeker dat je goed zit!


Over Gall & Gall

Gall & Gall B.V. is een Nederlandse slijterijketen , die deel uitmaakt van Ahold Delhaize. Ze is dé drankspecialist sinds 1884. Koop je wijn, whisky, champagne, bier of sterke drank in een van de winkels of eenvoudig online via de webshop. Voor 22:00 besteld, morgen in huis!


Naam en logo

Het logo verwijst naar onze sterke roots: sinds 1884. Dat was het jaar waarin Maria Gall haar slijterij opende. Haar motto was ‘Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver’. En hoewel de tijden zijn veranderd, is onze passie om klanten te helpen en inspireren gebleven. In onze 600 winkels laten wij Nederland genieten van de mooiste hobby die er bestaat.


Verantwoord alchoholgebruik

De Nederlanse slijterijketen staat voor verantwoord genieten en wij verkopen alleen aan volwassenen. Onze medewerkers vragen aan iedere klant jonger dan 25 jaar om een identiteitsbewijs.


Gall & Gall club, klantenkaart

Spaar voor kortingen en cadaus! Meld je gratis aan voor deze club en spaar automatisch punten. Voor elke euro ontvang je 1 punt. Deze kun je via de Club Store inwisselen voor kortingen en producten. Voor iedere euro ontvang je 1 punt. Als je online bestelt en ingelogd bent, spaar je automatisch punten. Na een online bestelling worden de punten bijgeschreven als je bestelling is geleverd. Laat in de winkel je (digitale) kaart scannen om punten te kunnen sparen. Je ziet je gespaarde punten terug op je kassabon, in de e-mail en in je account. Zodra je genoeg punten hebt gespaard voor een cadeau brengen wij je op de hoogte, maar kijk ook eens in de Club Store naar onze wisselende deals en producten. Na het inwisselen ontvang je per e-mail een coupon voor je cadeau of korting. Deze coupon kun je gebruiken in de winkel of online om je korting of cadeau te verzilveren. 


Aanbiedingen

Houd de folder en de website in de gaten voor de mooiste aanbiedingen. In de folders staan steeds verschillende aanbiedingen. Is jouw favoriete product deze week in de aanbieding? Kijk dan snel in de AlleFolders app.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu