Expert logo

Expert

t/m zondag Geldig t/m zondag
Expert logo

Expert folder van deze week

https://www.expert.nl/

Reclamefolder Expert

Expert heeft een wekelijkse reclamefolder waarin de nieuwste aanbiedingen en acties worden gecommuniceerd. In deze folder staan producten uit verschillende categorieën, zoals televisies, audio-apparatuur, computers en tablets, smartphones, witgoed, keukenapparatuur, stofzuigers en persoonlijke verzorgingsproducten. De aanbiedingen en acties zijn zowel online als in de winkels geldig en hebben vaak een beperkte geldigheidsduur. In de reclamefolder worden ook nieuwe producten geïntroduceerd en worden klanten geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Daarnaast staan er in de folder vaak interessante tips en adviezen over het gebruik van verschillende producten en wordt er informatie gegeven over de service en garantie van Expert.

De nieuwste reclamefolder van Expert staat altijd voor je klaar, hier bij AlleFolders.nl of in de AlleFolders app!Download AlleFolders app met hierin de reclamefolder Expert

Over Expert

Expert is een winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. De keten heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland en biedt een breed assortiment aan producten en diensten. Expert is een van de oudste elektronicaketens in Nederland en bestaat sinds 1967. De keten heeft meer dan 140 vestigingen in Nederland en is daarmee een van de grootste spelers in de Nederlandse markt voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten.


Ontstaan Expert

Expert is ontstaan in 1967, toen een groep zelfstandige elektro-ondernemers besloot om samen te gaan werken onder de naam "Expert". Het idee was om gezamenlijk in te kopen, waardoor ze betere inkoopcondities konden bedingen en zo konden concurreren met de grotere ketens.

In de beginjaren richtte Expert zich vooral op de verkoop van radio's en televisies, maar al snel breidde het assortiment uit met andere elektronica en huishoudelijke apparaten. De eerste Expert-winkel opende in 1969 in het Friese plaatsje Dokkum.

In de jaren die volgden groeide het aantal winkels gestaag en in 1984 werd de eerste Expert-franchiseovereenkomst gesloten. Hierdoor konden zelfstandige ondernemers zich aansluiten bij de formule en gebruikmaken van de naamsbekendheid en de inkoopkracht van Expert.

Tegenwoordig heeft Expert meer dan 140 winkels verspreid over heel Nederland en is het één van de grootste en bekendste elektroketens in ons land. Expert blijft zich ontwikkelen en vernieuwen om mee te gaan met de veranderende markt en de wensen van de consument.


Assortiment Expert

Expert biedt een breed assortiment aan producten van verschillende merken. Hieronder volgen enkele voorbeelden van de producten en merken die je bij Expert kunt vinden:

 • Televisies: Expert verkoopt televisies van merken zoals Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic en Sharp. Deze merken bieden verschillende soorten tv's aan, zoals OLED, QLED en LED-tv's, in diverse maten en met verschillende functies.
 • Audio-apparatuur: Expert biedt verschillende soorten audio-apparatuur aan, zoals soundbars, speakers, koptelefoons en home cinema-systemen. Merken zoals Bose, Sonos, JBL, Harman Kardon en Denon zijn hierbij vertegenwoordigd.
 • Computers en tablets: Expert verkoopt laptops, desktops en tablets van merken zoals HP, Acer, Asus, Lenovo en Apple. Hierbij is er keuze uit verschillende schermformaten, processoren en opslagcapaciteiten.
 • Smartphones: Expert biedt smartphones aan van merken zoals Samsung, Apple, Huawei, Nokia en Sony. Hierbij is er keuze uit verschillende modellen en prijsklassen.
 • Witgoed: Expert heeft een ruim aanbod aan witgoed, zoals wasmachines, drogers, koelkasten en vaatwassers. Merken zoals Bosch, Siemens, AEG, Whirlpool en Miele zijn hierbij vertegenwoordigd.
 • Keukenapparatuur: Expert biedt verschillende soorten keukenapparatuur aan, zoals ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Merken zoals Bosch, Siemens, AEG, Whirlpool en Miele zijn hierbij vertegenwoordigd.
 • Stofzuigers: Expert heeft een ruim aanbod aan stofzuigers, zoals steelstofzuigers, robotstofzuigers en traditionele stofzuigers. Merken zoals Dyson, Philips, Miele en Bosch zijn hierbij vertegenwoordigd.
 • Verlichting: Expert verkoopt verschillende soorten verlichting, zoals led-lampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Merken zoals Philips, Smartwares en Eglo zijn hierbij vertegenwoordigd.
 • Persoonlijke verzorgingsproducten: Expert biedt ook persoonlijke verzorgingsproducten aan, zoals scheerapparaten, tandenborstels en haarstylers. Merken zoals Philips, Braun en Remington zijn hierbij vertegenwoordigd.
 • Dit is slechts een greep uit het assortiment van Expert. Naast deze producten verkoopt Expert ook accessoires, games, speelgoed en nog veel meer.


  Voordelen kopen bij Expert

  Er zijn verschillende pluspunten van kopen bij Expert:

  Deskundig advies: Bij Expert werken deskundige medewerkers die goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en geven advies op maat.

  Breed assortiment: Expert heeft een breed assortiment met producten van verschillende merken. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikt product te vinden.

  Service en garantie: Expert staat bekend om zijn goede service en garantievoorwaarden. Mocht er iets mis zijn met het product, dan kun je altijd terecht bij de Expert-winkel waar je het product hebt gekocht. Zij zorgen voor een snelle afhandeling van eventuele problemen.

  Online en offline: Bij Expert kun je zowel online als offline winkelen. Via de webshop kun je gemakkelijk en snel bestellen en de producten worden gratis thuisbezorgd. Als je liever fysiek wilt winkelen, dan kun je terecht bij één van de meer dan 140 Expert-winkels in Nederland.

  Betaalbaar: Expert heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn scherp en er zijn regelmatig interessante aanbiedingen en acties.

  Milieubewust: Expert is een milieubewuste organisatie en heeft verschillende initiatieven genomen om duurzamer te worden. Zo bieden ze bijvoorbeeld ook refurbished producten aan en nemen ze oude apparaten terug voor recycling.

  Al met al zijn er dus veel pluspunten van kopen bij Expert, waardoor het een goede keuze kan zijn om hier je aankopen te doen.

  AlleFolders in 1 app

  ★ 4,5

  Download nu