24 november is het weer zover, Black Friday! Op deze dag hebben veel winkels speciale aanbiedingen en hoge kortingen. Ben je van plan om alle dingen die je nodig hebt in te slaan met Black Friday of Cyber Monday maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen. In dit blog geven we jou de beste tips zodat jij eind november als een echte expert aan de gang kan.

 

1.     Kijk onder de Black Friday categorie op Allefolders.nl

Als je op de app of website van Allefolders onder de categorie Black Friday kijkt, krijg je alle folders te zien van winkels die Black Friday aanbiedingen hebben. Blader door de folders en kijk welke dingen jij nodig hebt of graag wilt hebben. Bekijk hier de Black Friday categorie.

 

2.     Bekijk alle aanbiedingen op Allefolders

Ben je op zoek naar een specifiek soort product of een specifiek product? Dan is het misschien wel handig om een kijkje te nemen onder de aanbiedingen op de Allefolders app of op de website van Allefolders.nl. Je kunt namelijk op producten zoeken zodat je super snel kan zien of jouw product in de aanbieding is. Wil je met Black Friday alvast inkopen doen voor Sinterklaas of kerst? Dan kun je bij aanbieding kijken onder bijvoorbeeld de speelgoed categorie en kun je alle speelgoed zien die kortingen hebben. Heel handig dus! Bekijk hier alle aanbiedingen.

 

3.     Maak een lijstje

Schrijf alle producten op die je nodig hebt en graag wilt hebben. Vergeet daarbij ook niet om op te schrijven bij welke winkel de producten het goedkoopst zijn. Op deze manier weet je precies wat je nodig hebt en waar je naar toe moet om de producten zo voordelig mogelijk te scoren. Daarnaast is het ook erg overzichtelijk om een lijstje te maken en scheelt het een hoop extra tijd. Het is daarnaast ook handig om van tevoren te kunnen uitrekenen hoeveel geld je inkopen gaan kosten.

 

4.     Bedenk van tevoren wat je budget is

Hoge kortingen en geweldige aanbiedingen zijn super verleidelijk, maar laten we eerlijk zijn, veel producten die we op ons lijstje zetten hebben we eigenlijk helemaal niet nodig. Bedenk voor jezelf van tevoren een budget om voorkomen dat je allemaal onnodige dingen gaat kopen die je niet gaat gebruiken. Nadat je een lijstje hebt gemaakt kun je de kosten ongeveer uitrekenen. Ga daarna de producten die het minst belangrijk zijn wegstrepen zodat jouw lijstje binnen jouw budget past. Misschien is het zelfs handig om nog wat extra dingen van je lijstje te halen, zodat als je iets geweldigs in de winkel ziet tijdens Black Friday je deze nog kunt meenemen zonder dat je je schuldig hoeft te voelen.

 

5. Vergeet Cyber Monday niet!

Geef niet gelijk al je geld uit aan Black Friday, want 27 november is het natuurlijk ook nog Cyber Monday. Vaak zijn er voor kleding en elektronica nog betere deals te vinden op Cyber Monday. Kijk dus goed van tevoren welke producten je op vrijdag wilt kopen en welke producten misschien nog wel goedkoper zijn op maandag. Soms kiezen winkels er ook nog voor om producten die overblijven van Black Friday nog meer korting te geven voor Cyber Monday. Als er producten zijn die je wilt hebben maar niet echt nodig hebt is het dus ook misschien handig om te wachten tot Cyber Monday.