PLUS logo

PLUS

t/m zaterdag Geldig t/m zaterdag
PLUS logo

PLUS folder van deze week

https://www.plus.nl/

Plus folder

Download gratis de AlleFolders app met hieron ook de nieuwste PlUS folder!

Check de nieuwe plus folder van deze week of de nieuwe plus folder van volgende week. Ook andere plus folder specials zoals de BBQ folder. Je vind scherpe prijzen, goed eten en nieuwe producten, laatste acties, plus winkels, lekkerste recepten, aanbiedingen en nog veel meer in de plus folder. Wil je weten welke aanbiedingen er deze week in de PLUS winkels zijn? Open snel de laatste folders hier of in de AlleFolders app.

Welke producten bij PLUS in het Assortiment?

Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen, weekaanbiedingen in de plus folder. Denk aan groente, vleeswaren, fruit, gebak, zuivel, dagelijkse boodschappen zoals brood, beleg, vlees, vis. Plus beschikt over een zeer ruim assortiment. In de folders staan de aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar. Plus heeft ook een eigen magazine. Met feestdagen zijn er vaak extra producten in de aanbieding. Over het algemeen kunnen we zeggen dat PLUS echt goede kortingen en weekaanbiedingen heeft! Indien je in de PLUS folder deze week niet vindt wat je zoekt, kun je altijd soortgelijke winkels verkennen uit dezelfde supermarkt categorie Dirk , Dekamarkt , Deen , Coop , Jan Linders, Nettorama, Boni , ALDI, Lidl en Albert Heijn om uiteindelijk zeker de gewenste producten te vinden! Het is ook mogelijk om te wachten op de PLUS folder volgende week voor de meeste recente prijzen.

Beste wijnsupermarkt

PLUS is opnieuw verkozen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Dat blijkt uit recent tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen. Aan het onderzoek namen duizend consumenten deel, die regelmatig wijn aanschaffen in een supermarkt.

Gratis bezorging

PLUS heeft regelmatig speciale acties waarbij de bestelkosten komen te vervallen. Je ontvangt dus 100% korting op de bestelkosten. Dat is nog eens voordelig! Kijk dus goed in de folders met welke producten je gratis je boodschappen kunt laten bezorgen.

Waar komt Supermarkt PLUS vandaan?

PLUS Retail is een Nederlandse supermarktketen. De supermarkt begon in 1988 onder de naam Plusmarkt, onderdeel van de Sperwer Groep. Deze groep is aangesloten bij inkoopcentrale Superunie. In 2001 ging Plusmarkt verder als PLUS Retail.

PLUS als organisatie

PLUS heeft ruim 550 supermarkt winkels! Alle winkels zien er tip top uit en bieden voldoende loopruimte zodat je gemakkelijk en overzichtelijk het assortiment aanbiedingen kunt vinden. De PLUS is onderdeel van de Sperwer Groep, waarin naast de supermarkten ook de werkmaatschappij PLUS Retail en een belang van 45 procent in supermarktketen Spar zijn ondergebracht. Het grootste aandeel van de omzet van de Sperwer Groep is afkomstig van de PLUS-formule. Op de website van PLUS kun je ook gemakkelijk de openingstijden vinden per winkel, filiaal. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van PLUS supermarkten en zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Een PLUS winkel vind je eenvoudig in onze AlleFolders app; vul je postcode in en zie waar de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is. Wanneer je PLUS folder toevoegt aan je favorieten in onze gratis app dan mis je geen enkele aanbieding meer en zo heb je ook altijd de laatste folders bij de hand.

Succesvol en maatschappelijk verantwoord

De PLUS formule valt regelmatig in de prijzen, omdat klanten de PLUS formule waarderen. In 2021 kwam PLUS in het GfK Zomerrapport als beste landelijke supermarkt van Nederland uit de bus. Later dat jaar in het volgende kerstrapport stond PLUS in de top-3, wat laat zien dat klanten de PLUS formule structureel waarderen.
Ook mochten ze al zeven keer de titel Meest Verantwoorde Supermarkt in ontvangst nemen. Een mooie bekroning van alle inspanningen op dit gebied. Zo stapten ze voor het huismerk zuivel over op uitsluitend biologische producten en droegen ze in 2021 met 1,7 miljoen dollar de hoogste Fairtrade-premie van alle supermarkten in Nederland af.

Recepten

De PLUS site biedt een goede verscheidenheid aan recepten. Er zijn honderden verschillende recept keuzes beschikbaar. Gebruik een verscheidenheid aan filtergereedschappen om uw zoekopdracht gemakkelijk te maken. Kies tussen hoofdgerechten of diner schotels. PLUS maakte unieke culinaire creaties van de chef-kok uit 24 keukens! Deze recepten zijn ook online beschikbaar via de Plus recept site.

PLUS supermarkt

Goed eten. Daar houden ze van bij PLUS. De winkelschappen van zijn dan ook goed gevuld met kwaliteitsproducten, van zowel de bekende A-merken, als wel het PLUS Huismerk, PLUS Moment, GIJS streekproducten, OK€ en Bio+.

Huismerk PLUS

PLUS is trots op hun mooie PLUS Huismerk. Vorig jaar hebben ze met de PLUS Fairtrade Koffiecups zelfs de ‘Beste product van het Jaar-verkiezing’ gewonnen. Ook dit jaar doen ze weer mee aan deze verkiezing. Dit keer met maar liefst elf producten. Waaronder de nieuwste introductie, de PLUS Fairtrade Sinaasappelsap. Welke eigen huismerk producten nog meer? We sommen ze even voor je op: PLUS Blonde d’Aquitaine filet americain, PLUS Crunch pindakaas, PLUS Huiswijn Droë Steen wit,

Nieuwste acties en aanbiedingen PLUS

In de nieuwe folders van PLUS, de Plus folder kun je sparen met je aankopen. Voor je aankopen, boodschappen, ontvang je zegels en deze kun je inleveren voor bijvoorbeeld een PLUS boodschappen pakket. Ook dit jaar kon je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket! Met ruim 50 euro aan gratis boodschappen bood het pakket voor ieder wat wils! Meestal is deze actie tegen het einde van het jaar. In de nieuwste plus folder worden de laatste acties altijd aangekondigd.

PLUS folder

Check de nieuwste plus folder, de wekelijkse aanbiedingen uit de folder het liefste digitaal! De PLUS folder bekijk je snel en gemakkelijk de AlleFolders app en op www.AlleFolders.nl. Bovendien lever je met het lezen van digitale reclamefolders ook een goede bijdrage aan het terugdringen van papieren folders en dit is goed voor het milieu. We stimuleren je dan ook om een nee/nee sticker op je brievenbus te plakken en de folders digitaal te bekijken.

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu