Nu Black Friday is geweest, Sinterklaas in het land is én de dagen steeds korter (en kouder) worden, denken we dat het de juiste tijd is om te kijken naar kerst- en winterdecoratie. Want we willen het deze periode natuurlijk zo gezellig mogelijk maken in huis, met lampjes, kaarsjes, dekentjes en uiteraard lekkers. Wij zetten voor jou de mooiste aanbiedingen op een rij!

Ten eerste wil je natuurlijk zorgen dat je het lekker warm hebt als je binnen zit en het buiten nat, koud en donker is. Het is dan heerlijk om onder een dekentje te kruipen. We vonden bij de Wibra een paar fijne betaalbare dekentjes, en bij de Action kun je terecht voor een leuke versie voor kinderen.


Aanbiedingen uit de folders van Xenos en Action. Het zijn fleece dekens en knuffeldeken.
Het is natuurlijk heel gezellig om wat kaarsjes aan te zetten. Bij Wibra vonden we hele betaalbare opties, bij de Leen Bakker vonden we luxere varianten. Ook leuk om als cadeau te geven!
Aanbiedingen op kaarsen uit de folder van Wibra.Aanbiedingen uit de folder van Leen Bakker op verschillende kaarsen
Bij de Xenos zijn momenteel ook heel veel leuke aanbiedingen voor deze periode. Zo vonden we hele leuke kerst hoodies en kerstsokken, maar ook kerstmokken én led decoraties in allerlei varianten. 
Aanbeidingen op prodcuten uit de folder van Xenos. Kerstmokken, Truien en kerstdeco.
En... Dan mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken!

We wensen je een hele fijne en gezellige kerstperiode! Houd onze blogs in de gaten voor meer aanbiedingen én inspiratie.