Hoogvliet logo

Hoogvliet

t/m dinsdag Geldig t/m dinsdag
Hoogvliet logo

Hoogvliet folder van deze week

https://www.hoogvliet.com/

Hoogvliet folder - aanbiedingen uit de nieuwe Hoogvliet folders

Download AlleFolders app

Wil je ook geld besparen op je dagelijkse boodschappen? Bekijk alle aanbiedingen van deze week in de nieuwe folder van Hoogvliet.  AlleFolders krijgt altijd rechtstreeks van Hoogvliet zelf de nieuwste folders aangeleverd. Waar is een Hoogvliet supermarkt bij jou in de buurt? Check het in de AlleFolders app. Wekelijks aanbiedingen in de Hoogvliet folder. Markeer Hoogvliet als favoriet in onze app en zo weet je zeker dat je altijd de goedkoopste prijzen zal vinden voor je boodschappen bij Hoogvliet supermarkten. 

Over Hoogvliet supermarkten

Hoogvliet is een supermarktketen met 71 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Bleiswijk. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 6.000 medewerkers. In 1968 durfde Leen Hoogvliet het aan om een kruidenierswinkel te openen die anders was dan men tot die tijd gewend was. Dankzij het lef van Leen Hoogvliet staat er 50 jaar na die vliegende start een dijk van een supermarkt waar de klant met plezier haar boodschappen doet, nog steeds voor de laagste prijs.

Hoogvliet garanties en acties

Hoogvliet heeft leuke garanties: kortste wachttijden. Hoogvliet wil dat je zo snel mogelijk wordt geholpen en dus niet onnodig in de rij staat. Daarom geven ze je een cadeautje als je toch te lang moet wachten.Sta je als derde in de rij bij de kassa, staan bij alle geopende kassa's minimaal twee klanten en is er nog een kassa gesloten? Vertel het de caissière. Je ontvangt dan een waardebon ter waarde van 100 Euro gratis klantenkaart punten. Daarnaast maak je kans op 100 Euro aan Hoogvliet waardecheques. (Deze actie geldt niet in filiaal Herenstraat, Voorburg). Aan de waardebon zit een kaartje waarop een slagzin staat die je zo origineel mogelijk kunt afmaken. Lever dit kaartje in bij de klantenservice in jouw Hoogvliet supermarkt en maak die maand kans op waardecheques ter waarde van 100 Euro. Hoogvliet heeft altijd vers brood tot aan sluitingstijd. Hoogvliet is de enige supermarkt die zich Warme bakker mag noemen. Hoogvliet staat, behalve voor lage prijzen, ook voor goede kwaliteit.  Soms komen producten in de Hoogvliet winkel terecht zonder dat ze in het kassasysteem zijn ingevoerd. Dit is heel vervelend, want de kassa kent het product dan niet. Daarom geeft Hoogvliet de scangarantie! Hoe werkt dat? Hoogvliet wil niet dat je lang moet wachten totdat de prijs eindelijk is gevonden. Daarom krijg je een product dat wel gescand kan worden, maar waarvan de prijs niet bekend is, gratis van mee! Let op: deze garantie geldt niet voor producten die je zelf afweegt en van een sticker voorziet bij de groenteafdeling. Ook producten zonder streepjescode vallen buiten de garantie.

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en folders van Hoogvliet?

Benieuwd naar de Hoogvliet folder van volgende week en deze week? Download dan snel de AlleFolders app in de Appstore of op Google Play. 

AlleFolders in 1 app

★ 4,5

Download nu