Halloween is de perfecte gelegenheid om je creativiteit in de keuken te laten zien. Of je nu een feestje geeft of gewoon wat lekkernijen wilt maken om van te genieten, deze vijf leuke en griezelige Halloweenhapjes zijn een geweldige toevoeging aan je festiviteiten.

1. Mummie Hotdogs

Wikkel mini-worstjes in croissantdeeg om mummie hotdogs te maken. Laat een klein stukje open om als ogen te dienen en voeg mosterd of ketchup toe voor een bloederig effect. Deze kleine mummies zien er niet alleen geweldig uit, maar vallen altijd bij iedereen in de smaak.

2. Monsterige Guacamole

Transformeer de altijd populaire guacamole in een griezelige creatie door het te serveren in een Halloween pompoen. Laat je gasten gruwelen en genieten van deze smaakvolle traktatie.

3. Spookachtige Pizza's

Maak mini-pizza's en gebruik mozzarellakaas om kleine spookgezichten te creëren. Snijd zwarte olijven in kleine stukjes voor de ogen en een reepje paprika voor de mond. Plaats ze in de oven totdat de kaas smelt en de spookgezichten vorm krijgen.


Hapjes voor halloween - Mummie hotdogs - Monsterige Guacamole - Spookachtige pizza's


4. Griezelige sliders
Als je op zoek bent naar een pittig en angstaanjagend gerecht voor je Halloweenfeest, zoek dan niet verder dan griezelige sliders. Deze kleine, smaakvolle monsters zijn perfect om je gasten te verrassen en te vermaken terwijl ze genieten van heerlijke hapjes. Beleg de sliders met de ingrediënten die jij lekker vindt, maak tanden van stukjes ui en zet bovenop een paar ogen van komkommer en olijf.

5. Bananenspookjes
Om de avond compleet te maken, hebben wij ook nog een goed idee voor het toetje! Maak spookjes van bananen en chocolade. Deze schattige en spookachtige lekkernijen zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook een hit bij zowel kinderen als volwassenen.


Hapjes voor Halloween - Griezelige sliders - Bananenspookjes


Vergeet niet om je decoraties en kostuums af te stemmen op de sfeer van de hapjes en geniet van een spooktaculaire tijd met je vrienden en familie! Bekijk alle aanbiedingen rondom Halloween op onze site.