Vier Nationale Koffiedag met AlleFolders!

1-10-2023

Nationale koffiedag

Vanwege Nationale Koffiedag is dit hét ideale moment eens de verschillende koffiemerken en aanbiedingen te onderzoeken bij AlleFolders! De drie pijlers van Nationale Koffiedag zijn ontmoeten, verbinden en creëren. Wij grijpen deze gelegenheid graag aan om jullie op de hoogte te brengen van de huidige aanbiedingen, speciaal om deze bijzondere dag met jullie te vieren. Maar eerst zetten we graag wat feiten over het koffiegebruik in Nederland op een rij.


Koffie rituelen

In Nederland zijn we gek op koffie. We schijnen (Statista Research Department) 260 liter per jaar weg te drinken. In 2018 was dit zelfs 8,3 kilo per persoon per jaar! Alle koffie die Nederlanders samen per dag drinken is genoeg om wel twee olympische zwembaden mee te vullen. Acht op de tien Nederlanders begint zijn of haar dag met een kopje koffie. Een goede reden om te kijken wat we kunnen besparen op deze dagelijkse gewoonte.

Hoe maak jij je koffie?

Ik kan het me nog zo goed herinneren; het pruttelende geluid van een ouderwets koffiezetapparaat. De geur die langzaam verspreid wordt door de ruimte. Zo werd een koffiemomentje echt een nostalgisch momentje van de dag.
Vandaag de dag zijn de geluiden bij het maken van een kop koffie ontzettend veranderd. 

We hebben een aantal koffiezetapparaat aanbiedingen gevonden bij: Blokker, Electronic Partner, Sligro en Makro:

Bij de Hema vinden we ook een leuke aanbieding van een koffiezetapparaat. Voor de cappuccino drinkers is dan ook gelijk de melkopschuimer in de aanbieding:

Aanbiedingen

En dan natuurlijk de koffie zelf. We vonden een uitgebreide selectie aan koffiecapsules, koffiepads, oploskoffie, ijskoffie en natuurlijk de klassieke koffiebonen. Hieronder een aantal voorbeelden van de huidige aanbiedingen. Zo is je kopje koffie niet alleen lekker, maar ook voordelig!

Wat dacht je van deze heerlijke Douwe Egberts koffiecapsules die we vonden bij de Jumbo? Of voor een snel kopje koffie, Nescafé of Nesquick oploskoffie van de Albert Heijn?

Bij Boni vonden we een supergoede deal voor hun huismerk koffiepads, en bij de Hoogvliet vonden we heerlijke ijskoffie voor onderweg, voor slechts één euro! Fijn voor de warmere nazomerdagen.

En wat dacht je van de oorspronkelijke Senseo koffiepads, gewoon bij het Kruidvat? Ook leuk, deze koffiecapsules bij de PLUS met een gratis koffieglaasje. Hoe feestelijk is dat?

Of bestel vanuit je luie stoel koffie bij de bol.com. Zo vonden wij deze heerlijke latte macchiato van Nescafé Dolce Gusto. Bij SPAR vonden we de klassieke filterkoffie van Douwe Egberts in de aanbieding, perfect vor dat nostalgische koffiemomentje waar we het eerder al over hadden:

En bij de Hoogvliet moet je zijn voor je koffiebonen. Je hebt keuze uit Douwe Egberts en L’OR. Voor de cappuccinodrinkers vonden we, wederom bij de Hoogvliet, opschuimmelk van Friesche vlag, voor een mooi bedrag:

Hopelijk worden jullie net zo blij van deze aanbiedingen als wij! En leuk nieuws: met onze nieuwe feature kun je nu via de app én de nieuwe website zoeken op product, zodat je makkelijk álle koffie aanbiedingen terug kunt vinden.

Proost op nationale koffiedag! ☕