3... 2... 1... Gelukkig nieuwjaar! Bij deze willen we iedereen die dit leest een gelukkig nieuwjaar wensen! We zitten inmiddels alweer een week in 2024. Hoog tijd om onze tips en aanbiedingen met jullie te delen om jullie goede voornemens vol te houden! Wil je in 2024 afvallen, of simpelweg gezonder eten en meer bewegen? Misschien wil je dit jaar wel eindelijk stoppen met roken. Wil je dit jaar meer sparen, minder drinken...? Wij helpen je graag om mee te denken hoe je hier makkelijk én voordelig aan kan werken!

1. Afvallen
Als je wilt afvallen, is het natuurlijk heel belangrijk om op je voeding te letten en meer te bewegen. Een fijne manier om hiermee aan de slag te gaan, is het gebruik van een smartwatch. Hiermee kun je jouw gezondere gewoontes bijhouden. Als je goede voornemen is om gewoon wat gezonder te leven, dus gezonder te eten en meer te bewegen of regelmatig  te sporten, is een smartwatch ook een handige uitkomst om gemotiveerd te blijven.

Bij ElectronicPartner vind je deze handige SmartWatch van Samsung:
Samsuns - smartwatch - galaxy - afvallen - ElectronicPartnerAls je echt wat kilo's kwijt wilt, kan het ook goed zijn om jezelf regelmatig te wegen. Mocht je nog geen weegschaal in huis hebben, dan vind je bij Hoogvliet deze handige én betaalbare weegschaal:

Smart weegschaal - Hoogvliet - Weegschaal


2. Stoppen met roken

Een hele lastige, maar heel knap als je dit jaar er weer voor wilt gaan om te stoppen met roken! Om de transitie voor jezelf wat makkelijker te maken, kan het helpen om bijvoorbeeld nicotinepleisters te gebruiken. Bij Kruidvat vind je onder andere deze nicotinepleisters van verschillende merken.


3. Sparen
Het is natuurlijk altijd goed en belangrijk om te sparen. Voor onverwachte tegenvallers of als er eens wat stuk gaat, maar ook voor de toekomst. Misschien wil je een huis kopen of denk je al aan je pensioen. Om geld te besparen is het natuurlijk al een hele goede stap dat je deze blogs leest en misschien ook wel onze app op je telefoon hebt. We adviseren je daarbij om ook je specifieke doelen op te schrijven en daar je maandelijkse budget op te baseren.

4. Alcohol
Misschien wil je in 2024 helemaal geen alcohol drinken, misschien doe je mee aan Dry January ter compensatie van de feestdagen... Hoe dan ook, Gall & Gall heeft een speciale folder vol aanbiedingen én recepten voor alcolholvrije drankjes. Niet alleen bier en wijn, maar ook "sterke" drank kun je hier alcoholvrij vinden.

Bijvoorbeeld deze Gin Tonic van Sir. James. Ziet er heerlijk uit en is volledig alcoholvrij:

Gin & Tonic - Alcoholvrij - Gall en Gall - Cocktail

5. Minder televisie kijken
Misschien heb je wel als goed voornemen om minder televisie te kijken of te gamen, en wat meer gezelschapsspellen te spelen, te lezen of naar buiten te gaan. Minder tijd achter een scherm, en meer tijd met je dierbaren doorbrengen is natuurlijk een heel mooi voornemen. Of eindelijk eens een goed boek uitlezen, lekker te wandelen (beweging!)... We raden je aan onze Vrije tijd & Sport categorie in de gaten te houden voor de nieuwste aanbiedingen. Zo kun je bij BoekenVoordeel, Bruna en The Read Shop terecht voor spellen en boeken, en bij onder andere Scapino voor bijvoorbeeld wandelartikelen.

Wil je meer inspiratie om het jaar goed te beginnen? Dan kun je de Xenos Goede Start folder eens doorbladeren. Ook de Leefstijl gids van Albert Heijn is een aanrader!
Xenos - Goede startAlbert Heijn - Leefstijl - Goede voornemens

We hopen dat deze blog je inspiratie heeft gegeven en dat je wat kunt met de tips en voorbeelden. We wensen je nogmaals een heel mooi 2024 en veel succes met je goede voornemens! Wil je nou zelf verder nog zoeken, dan kun je kijken in de verschillende categorieën op deze website, of in onze vernieuwde AlleFolders app!